Favorieten Maart


Vandaag mag ik 39 kaarsjes uitblazen! Dit jaar zal het niet echt gevierd worden maar we gaan er met ons 3 toch een gezellige dag van maken. De maand is ook weer bijna voorbij en ook nu laat ik enkele ontdekkingen van de voorbije maand zien. 


De laatste tijd was ik mijn handen heel vaak. Daardoor kunnen je handen vaak gaan uitdrogen. Ik ontdekte de voorbije maand de Fine Delight Hand & Body Wash van Self. Dit is een zachte en verfrissende wasgel die de huid grondig reinigt zonder ze uit te drogen. De Wash bevat een unieke combinatie van rijke essentiële oliën die je huid langdurig en intens hydrateren en kalmeren en dit op een natuurlijke milde wijze. Ik heb deze Hand en Body Wash voornamelijk als handwash gebruiken en mijn handen voelden de hele tijd zacht aan. Wanneer ik een ander product gebruikte voelde ik meteen het verschil.


Ondanks dat ik een goede handwasgel gebruik maak ik toch nog gebruik ik van een voedende handcrème. Zo blijven ze lekker zacht. Deze van Sephora uit de coconut-lijn ruikt lekker, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in zonder dat je handen plakken. De kleine tube maakt het gemakkelijk om deze in je handtas mee te nemen.

Secret Invisible Solid Powder Fresh 

Al jaren gebruik ik dezelfde rollerdeo van Nivea. Onlangs mocht ik enkele deo’s van Secret uitproberen en die zijn mij heel goed bevallen. Mijn favoriet is de Invisible Solid Powder Fresh. De stick maakt het aanbrengen heel gemakkelijk. Ik blijf en voel mij de hele dag lekker fris en voel ook niet dat ik aan het zweten ben. Ik kan deze zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede deodorant.


Ik gebruik regelmatig oogpatches om de huid onder mijn ogen een oppepper te geven. Deze van Pixi stonden al heel lang op mijn wishlist en ik ben blij dat ik ze eindelijk heb kunnen testen. Ze blijven mooi op hun plaats zitten en voelden aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ik ben helemaal fan en dit zijn één van de fijnste oogmaskers die ik al gebruikt heb.

Hoe zijn jullie deze bizarre maand doorgekomen?


Reacties

 1. Eerst en vooral gelukkige verjaardag!!!! Hiep hiep hiep HOERA! (Stiekem ben ik blij dat ik ook niet de enigste ben die ik ken met een verjaardag in lockdown! Beetje stout van mij, ik weet het! :-P --> reden te meer om het goed te vieren als alles voorbij is!! :-D)

  Ik lees nog maar de titel Sephora Coconut Hand Balm en ik ben al verkocht! Nog meer als ik je tekstje erbij lees. Deze geur is altijd een hit bij mij. Ik hou van de geur, brengt me al helemaal in zomerse sferen!

  De hand & bodywash ga ik ook aanschaffen, want bij ons thuis is het zelfs zo erg, dat mijn lieve echtgenoot brandwonden op zijn knokkels heeft van de alcoholegel die hij continu op het werkt moet gebruiken (buiten het continu wassen van de handen).
  Dit moet opgelost geraken en deze tip is goud waard, zeker omdat het de handen niet uitdroogt!

  Thx voor de leuke tips!!!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Siege! Oei dat klinkt pijnlijk. Misschien kan de dermatoloog een oplossing voor zijn handen vinden want dat klinkt heel pijnlijk.

   Verwijderen
 2. Gelukkige verjaardag! Hopelijk hebben jullie een leuke dag gehad, ondanks de lockdown. Goede producten voor de handen zijn nu inderdaad belangrijk. Ik heb vooral last van droge velletjes rond mijn nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch nog een late gelukkige verjaardag, Tania! Hopelijk hebben jij en je gezinnetje thuis toch goed kunnen vieren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst; nog een hele fijne verjaardag!! Hopelijk heb je het fijn gehad? Wat mij betreft je producten, ik ben heel benieuwd naar het merk Self :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moest overdag thuiswerken maar we hebben 's avonds iets lekkers afgehaald dus werd het toch nog een leuke dag.

   Verwijderen

Een reactie posten