Pixi | DetoxifEye
Sinds ik mama geworden heb ik vaak last van donkere kringen of opgezwollen huid onder de ogen. Daardoor gebruik ik regelmatig een oogmaskertje. De DetoxifEYE oogpatches van Pixi wou ik al een hele tijd eens proberen en bij de laatste sale van Sephora heb ik ze eindelijk besteld. Of ze echt zo goed zijn vertel ik jullie vandaag. 


De DetoxifEYE oogpatches bevatten een hydrogelformule, waardoor ze zich gemakkelijk aan de delicate huid rond de ogen hechten om deze te voorzien van essentiële voedingsstoffen. De patches nemen vochtophopingen of wellen en zwellingen weg en hydrateren en kalmeren te huid. Daarnaast verstevigen ze de huid en verminderen ze fijne lijntjes. 


De oogpatches zijn doordrenkt met echt goud, kokosnoot-extract en komkommer-extract om de huid te voeden, te versterken en te kalmeren. Hyaluronzuur en cafeïne zorgen voor het ontgiften, het ontzwellen, hydratatie en het verminderen van donkere kringen. Andere botanische ingrediënten zijn frambozenextract, bosbessenextract, zwarte bes-extract, camellia-bloemextract, aloëblad-extract en castorolie.


Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd is. Haal de patches uit de verpakking met behulp van de bijgeleverde spatel. Breng de patches aan onder de ogen en zorg ervoor dat het dikste gedeelte zich in de buitenste hoek van uw oog bevindt. Laat 10 minuten zitten en masseer het overgebleven serum zachtjes in de huid. Voor een extra verfrissend effect kan je de patches eerst eventjes in de koelkast leggen. Je mag deze patches dagelijks gebruiken. Dit zijn echt de beste oogmaskers die ik al gebruikt heb. Ze voelen fijn en verfrissend aan op de huid en blijven mooi op hun plaats zitten. De vorm past mooi aan onder de ogen. Na gebruik zie en voel je dat de huid onder de ogen een oppepper gekregen heeft. De spatel maakt het gemakkelijk en hygiënisch om de patches uit de verpakking te halen. De verpakking bevat 30 paar oogpatches dus ik kan nog eventjes voort maar daarna ga ik zeker de oogpatches opnieuw aanschaffen.

Ik kocht de DetoxifEYE Eye Patches van Pixi bij Sephora.fr.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?

Reacties

 1. Nee, maar ook geen andere maskers. Ik kan me voorstellen dat het wel fijn is voor de huid onder je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er onlangs een oogmasker van de action geprobeerd. Maar doe liever een volledig sheetmasker of gewoon masker, dan ben ik in een keer klaar :)

  Hoor veel goede verhalen over Pixi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel waar, maar wanneer ik een oogmasker gebruik gebruik ik wel geen gezichtsmasker meer.

   Verwijderen
 3. Nog nooit gedaan maar het lijkt me heerlijk eigenlijk. Misschien toch eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij heerlijk onder de ogen te verzorgen met deze maskertjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten