Favorieten Januari


De eerste maand van het nieuwe jaar zit er ook weeral op. Niet te geloven hoe snel het weer gaat. De voorbije maand heb ik weer heel leuke producten leren kennen en ik zette eventjes mijn favorieten op een rijtje. L’Oréal Revitalift Red Cream Anti-Vermoeidheid Dag

De Revitalift Red Cream is een anti-rimpel dagcrème voor extra stevigheid en een natuurlijke glow. Het is de eerste keer dat ik een crème gebruikte die niet wit maar oranje/rood was. De crème heeft ervoor gezorgd dat mijn huid er de laatste weken stralend uit zag. Ik heb bijna geen last gehad van onzuiverheden of droge plekjes. De dagcrème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Handig als je erna je make-up wil aanbrengen.

Labello Caring Scrubs

De zachte scrubdeeltjes maken mijn lippen weer lekker zacht. Mijn favoriet is de roze variant met rozenbottelolie en vitamine E. Handig is dat ze in stickvorm zijn waardoor je ze gemakkelijk kan terugvinden in je handtas.

Nars Skin Deep Eye Palette

Met kerst kreeg ik het Skin Deep Palette van mijn zus. Het palette bevat neutrale kleuren waarvan je er ook als wenkbrauwpoeder kan gebruiken. Naast een dagelijkse look kan je ook voor een wat meer gedurfde look gaan met de donkerdere of glanzende kleuren. De pigmentatie is heel goed en de oogschaduwen blenden mooi uit. De kleurtjes blijven de hele dag mooi op zijn plaats.

Sephora Spirulina Mask Stick


Wie mijn blog volgt weet dat ik gek ben op maskertjes. Sinds kort heeft Sephora maskertjes in stickvorm en daarvan testte ik Spirulina masker. Dit is een zuiverend masker met blauwgroene zoutwateralg. Dankzij de stick kan je het masker zonder geknoei aanbrengen. Mijn huid voelt erna zacht een schoon aan. Ik ga zeker nog de andere eens uittesten.

Hebben jullie iets leuks gedaan of ontdekt deze maand?


Reacties

 1. Labello is zo een fijn product. ik gebruik dat graag. Deze maand niet veel ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met Labello hebben wij geen positieve ervaring (tot aan de dermatoloog aan toe). Ik ben helemaal op de doucheolie overgestapt. Heerlijk, alleen wel slippers aan onder de douche

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me niet iets specifieks herinneren eigenlijk. Die labello is wel handig nu in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne en mooie producten allemaal! Apart een masker in stick vorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat dat masker je zo bevalt! Ik heb deze maand eigenlijk even een maand weinig ontdekt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tips, dankjewel. De labello is wat mij betreft nog altijd favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Labello is altijd een fijn product inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet het oogschaduw palette er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

 9. Vroeger gebruikte ik echt vaak labello's, in alle verschillende kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. It was always interesting to me, why do so many women use cosmetics? I think that everybody agree with the fact, that natural beauty is better.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten