Labello | Caring Scrubs


Tijdens de wintermaanden kunnen mijn lippen wat extra verzorging gebruiken. Naast een lippenbalsem gebruik ik af en toe een lipscrub. Labello bracht onlangs de Caring Scrubs in stickvorm uit en ik mocht deze uittesten. 


De Labello Caring Scrub zijn gemaakt met verzorgende ingrediënten zoals rozenbottelolie en biologische Aloë Vera en bevatten scubdeeltjes van 100% natuurlijke oorsprong die een exfoliërend effect hebben en je extra zachte lippen bezorgen. 

De lipscrubs zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk met Organic Aloe Vera + Vitamin E en Rosehip Oil + Vitamin E. De Labello Aloë Vera & Vitamine E Lipscrub bevat een innovatieve formule met natuurlijke oliën en is verrijkt met de frisheid van organische aloë vera en Vitamine E. De Rosehip Oil & Vitamine E Lipscrub bevat naast natuurlijke oliën een mix van rozenbottelolie en de hydraterende vitamine E welke er voor zorgen dat deze lip scrub op een heerlijk verzorgende manier je lippen zacht houden. De scrubdelen van natuurlijke oorsprong lossen op nadat je je lippen over elkaar hebt gewreven. Naast de het verwijderen van dode velletjes kan je de scrubs ook gebruiken als primer voor je lipstick of als voorbereiding voor je lipverzorging. Hierdoor worden de producten beter opgenomen. 


De verpakking ziet er hetzelfde uit als de gewone Labello lippenbalsems alleen hebben deze een geribbelde verpakkingen. Hierdoor kan je ze gemakkelijker terugvinden in je handtas.


De scrubs zijn heel gemakkelijk in gebruik. Je brengt het aan als een gewone lippenbalsem, daarna wrijf je je lippen tegen elkaar zodat de scrubdeeltjes oplossen. Je hoeft de scrub daarna niet af te wrijven aangezien deze ook nog je lippen extra verzorging geeft. 

Zelf kende ik enkel nog maar lipscrubs in een potje, wat eigenlijk toch niet zo hygiënisch en een beetje een geknoei is omdat je vinger vol product hangt. In stickvorm is dan weer heel handig, snel even over je lippen en done. Je kan ze ook gemakkelijk meenemen in je handtas. Mijn favoriet gaat naar de roze variant omdat deze lekker zoet ruikt. Mijn lippen zijn na het gebruiken van de lipscrubs lekker zacht. Ik ga deze vaker gaan gebruiken.

De Labello Caring Scrubs kosten€ 4,99 per stuk en verkrijgbaar bij de drogist.

Hebben jullie vaak last van droge lippen? Scrubben jullie soms je lippen?


Reacties

Een reactie posten