Sephora | Spirulina Mask Stick


Sinds kort heeft Sephora maskertjes in stickvorm. Ik had ze al op Instagram gespot en moest deze natuurlijk ook een keertje testen. Er zijn verschillende varianten en de Spirulina Mask Stick trok meteen mijn aandacht. Benieuwd of deze meegevallen is? Lees dan snel verder.

Sephora omschrijft de maskers als stickmaskers waarbij je al resultaten ziet na vijf minuten. Doordat je met de stick preciezer kan werken kan je het masker aanbrengen enkel op de plaatsen waar het nodig is. Er zijn vier varianten en twee soorten structuur (glad of exfoliërend) met elk een specifiek doel: Watermeloen (voedend), Bamboo (mattifiërend), Charcoal (scrub) en Spirulina (zuiverend). Je kan ze ook onderling gaan gebruiken. Met 1 stick kan je tot 15 keer een masker aanbrengen.

Ik heb dus het Spirulina masker aangeschaft dat zich richt op het zuiveren van de huid. Ik ben moet wel toegeven dat ik eventjes gaan opzoeken ben wat spirulina was want ik had geen flauw idee wat dit juist was. Dit blijkt een blauwgroene zoutwateralg te zijn. 

Hoe te gebruiken?
Het Spirulina masker breng je aan op een schone, droge huid. Laat vijf minuten intrekken. Spoel daarna af met warm water tijdens het masseren. 

Het was de eerste keer dat ik een masker in stickvorm tegen kwam. Het doet mij een beetje denken aan zo’n deodorantstick. De stick maakt het aanbrengen heel gemakkelijk en maakt geen knoeiboel als bij sommige andere maskers. Het product smeert goed uit en droogt snel op. Ook het verwijderen ervan gaat zonder moeilijkheden. Mijn gezicht voelde erna heel zacht en schoon aan.

De stick maskers kosten € 8,95 en zijn te koop bij Sephora.

Wat denken jullie van een maskertje in stickvorm? Kenden jullie dit al?


Reacties

  1. Hé, wat gek zeg! Ik had er nog nooit van gehoord. Wel fijn dat het ook goed werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk masker zeg! Nu mis ik Sephora nog meer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I know, that many girls are mad of this mask stick. Although, I have never seen it in stores. Why is this mask stick so rare?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten