Favorieten december


Ik kan niet geloven dat het jaar weer voorbij is. Ook deze maand heb ik enkele leuke producten ontdekt en die wil ik graag met jullie delen. 


Indola Innova Repair

De voorbije weken leerde ik de Innova Repair producten van Indola kennen. 
De shampoo en conditioner uit deze lijn gebruik ik meerdere malen per werk, deze andere producten één keer per week. Mijn haar ziet er beter en gezonder uit. Het heeft meer volume en is gemakkelijker doorkambaar.

The Body Shop Rich Plum Sugar Scrub

Ik ben gek op suikerscrubs en was dan ook blij dat er eentje in de kerstcollectie van The Body Shop zat. Deze ruimt lekker zoet en de stukjes suiker maken de huid lekker zacht. Denk dat ik deze nog in full size ga aanschaffen.

Garancia Larmes De Fantôme

De Larmes De Fantôme is een een multi-actie roll-on voor ogen en oogleden. Het bevat ingrediënten om wallen en donkere kringen te doen vervagen en rimpels tegen te gaan. Het hydrateert de huid en zorgt ervoor dat je er minder vermoeid uit gaat zien. Het koude balletje voelt heel aangenaam aan op de huid. Het verfrist niet alleen maar brengt ook meteen het product aan. Zelf breng ik het erna alle tokkelend aan zodat het beter in de huid kan indringen.

Tom Ford Honeymoon Eye Quad

In mijn make-upstash kan je zowel budget als luxe oogschaduwpalettes terugvinden. Dit palette van Tom Ford behoort tot die laatste en is ook mijn laatste toevoeging aan mijn stash. Het Honeymoon Palette bestaat uit vier warme kleurtjes zoals champagne/perzikgoud, donker goudbruin, een bessenkleur en een donkere pruim kleur. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd en blenden heel mooi.

Hebben jullie iets leuks gedaan deze maand?

Reacties