Tom Ford | Honeymoon Eye Quad

 

Ondanks mijn liefde voor oogschaduwpalettes was het toch al een tijdje geleden dat ik er nog eentje aangeschaft had. De palettes van Tom Ford had ik al een hele tijd op het oog maar telkens hield de prijs mij wat tegen. Ik had nog een bon voor mijn verjaardag van Parfuma liggen en besloot om toch nog maar eens een kijkje te gaan nemen naar die prachtige palettes.Zoals het artikel al doet vermoeden heb ik eindelijk eentje gekocht. De kleurtjes van het Honeymoon palette spraken mij het meeste aan en dat mocht mee naar huis.

De Eye Quads zijn zo ontworpen dat ze vier complementaire tinten bevatten waarmee je onderling meerdere looks kan maken, van een gewaagde smokey eye tot een sexy touch of colour.Het Honeymoon Palette bestaat uit vier warme kleurtjes met een metallic afwerking. Het eerste kleurtje links boven is een champagne/perzikgouden kleurtje. Rechtsboven is een glanzend donkerder goudbruine kleur met een warme ondertoon. Linksonder is een bessenkleurtje met een wat roodachtige koperen ondertoon en glanzend effect. Het laatste kleurtje is het donkerst van alle vier en heeft een donkere pruim kleur. Het luxe palette zit verpakt prachtig doosje met gouden accenten. Het palette zelf zit nog in een velours zakje.Ik vind de kleurtjes uit dit palette supermooi. Ok, waarschijnlijk zijn er gelijkaardige kleuren te vinden voor een veel goedkopere prijs maar hey we mogen onszelf toch eens verwennen zeker. De oogschaduwen zijn zacht en blenden mooi uit. Ze hebben geen fall-out en blijven de hele dag mooi. Wat leuk is is dat je ze zowel droog als nat kan aanbrengen, waardoor het effect nog groter en mooier is. Wat ik wel mis is een mat kleurtje maar dat kan je gemakkelijk combineren met eentje uit een ander palette. Ik weet al welk palette ik voor mijn feestlooks ga gebruiken.

De Eye Quads van Tom Ford kosten € 76,00 en zijn te koop bij Parfuma.


Wat vinden jullie van dit luxe palette?

Reacties

 1. Ik vind het mooie tinten die me aan de herfst doen denken. Voor Kerst zou ik dan weer meer denken aan rood en glitter denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar maar zelf heb ik het niet zo voor rood als oogmake-up

   Verwijderen
 2. Oei wat prijzig. Wel tof dat het zowel nat als droog kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren zitten hier in!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten