Favorieten September


Niet te geloven dat het vandaag alweer de laatste dag van september is. Deze maand is echt voorbij gevlogen. Mijn zoontje ging voor het eerst naar school en ik ontdekte heel wat nieuwe producten de voorbije maand. Ik zette voor jullie enkele favorieten op een rijtje. 


Clay & Glow Pink Clay Mask Het Pink Clay Mask ontdekte ik enkele maanden geleden op instagram. De resultaten zagen er heel goed uit en ik was dan ook blij dat ik een exemplaar won op hun instagrampagina. Het masker helpt vuil uit de poriĆ«n te bestrijden en deze te verkleinen, de huid te ontgiften en te ontdoen van onzuiverheden en vuil. Het vermindert ook roodheid, acne en littekens. Mijn huid voelde nog nooit zo zacht aan na het gebruik van een masker als bij dit kleimasker. Het is echt een aanrader. 


Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff Smoothing Mask 'N Scrub Ik ben echt gek op de producten van Sol de Janeiro. Ze ruiken zo lekker en ze zijn ook echt goed. Toen ik de Brazilian Bod Buff Smoothing Mask 'N Scrub zag moest ik deze natuurlijk ook eens testen. Het is een uniek product omdat je het niet alleen als dagelijkse scrub kan gebruiken maar ook als een ontgiftend behandelingsmasker voor het hele lichaam. De scrub is licht geparfumeerd met de verslavende Cheirosa'62 geur van pistache en gezouten karamel. Mijn huid is erna niet enkel zacht maar ruikt ook nog eens lekker. 

Patchology FlashPatch Rejuvenating Eye Gels Nog een product dat ik graag en regelmatig gebruik zijn oogpatches. Die van Patchology stonden al een hele tijd en eindelijk had ik ze aangeschaft. Ze helpen om de huid rond de ogen te ontzwellen, de droge huid te hydrateren en er voor de zorgen dat je er minder vermoeid uit gaat zien. De patches geven mijn huid een opkikker en voelt erna heel gehydrateerd en zacht aan. 


Tarte Shape Tape Contour Concealer Als laatste een product dat ik eerder dit jaar kocht maar de laatste tijd echt heel vaak gebruikt heb: de bekendste concealer van Tarte. Er zijn heel veel kleuren verkrijgbaar en ik zelf heb 16N Fair-light Neutral. Deze kleur is ideaal voor iemand met een lichte huid en neutrale ondertoon. De concealer is heel romig en door de grote applicator kan je het product gemakkelijk aanbrengen. Je kan het niet alleen gebruiken om vlekjes te verdoezelen maar ook als contour/highlight-product. 


PS: Als je op de roze links klikt kan je de volledige reviews lezen.

Hebben jullie de voorbije maand iets leuks ontdekt of gedaan?


Reacties

  1. Die Shape Tape klinkt toch echt goed, hoor. Ik vind het alleen nogal een uitgave aangezien ik zelden concealer gebruik, maar ik zou hem wel graag eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten