Favorieten Juni


De maand is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie altijd mijn favoriete producten van de voorbije maand zien. In juni heb ik veel producten met een warm, tropisch geurtje gebruikt die mij meteen doen denken aan vakantie. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?


Sol de Janeiro Brazilian Crush

Tijdens de zomermaanden gebruik ik geen parfum maar een bodymist. Sinds vorig jaar is de Brazilian Crush Body Mist een favoriet geworden en ik heb nu zelfs een travelsize versie in mijn handtas zitten. De geur pistachenoten met het aroma van gezouten karamel is echt een zalige warme, exotische geur. Ik heb nu ook een body mist met kokosgeur gekocht en daarvan mag je binnenkort een review verwachten.

TreacleMoon Brazilian Love

Deze nieuwe douchegel van TreacleMoon ruikt naar amandel, vanille en een vleugje kokos. Al mijn favoriete geuren in één. De douchegel ruikt eigenlijk exact als de Brazilian Crush Body Mist. Ik heb meteen 2 flessen gekocht.

Tarte Micellar Magic Makeup Remover & Cleanser

Ik gebruik dagelijks micellair water om mijn make-up te verwijderen. De Micellar Magic Makeup Remover & Cleanser is een zachte gezichtsreiniger die zowel waterproof en langblijvende make-up, overtollige olie en onzuiverheden verwijdert zonder het natuurlijke vocht van de huid te verminderen. Mijn huid voelt hierna schoon en zacht aan.

Balea Bloomy Dreams Droogshampoo

Door het vele zweten van het warme weer komt een droogshampoo goed van pas. Deze van Balea heeft een bloemig geurtje en zorgt ervoor dat je haar er weer schoon uit ziet en dit zonder een witte waas achter te laten.

Balea Cocos Wasser Spray

Wanneer het zo warm is gebruik ik graag een verfrissende spray. Deze van Balea zorgt voor verkoeling en heeft een kokosgeurtje. Heerlijk met dit stralende weer.

Hebben jullie iets nieuws ontdekt de voorbije maand?

Geniet van het warme weer!
 

Reacties

  1. Die Tarte-verpakking ziet er weer zo vrolijk uit! Ik kan niet wachten tot m'n shopsessie komend weekend! :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten