TreacleMoon | Brazilian Love


In mijn laatste shoplog van DM kon je zien dat ik één van de nieuwste geuren van Treaclemoon gekocht heb. Intussen heb ik deze natuurlijk al gebruikt en vandaag laat ik jullie weten of deze mij bevallen is. 

De Treaclemoon Douchecrème Brazilian Love heeft een warme exotische geur. De douchegel ruikt naar amandel, vanille met een vleugje kokos. Al mijn favoriete geuren in één. Deze geur doet meteen denken aan vakantie en de stranden van Brazilië. 


Ingredienten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Styrene/Acrylates Copolymer, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Cocos Nucifera Water, Polyquaternium-7, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Coumarin, Trideceth-7, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, CI 19140, CI 16035.

Net als de andere douchegels zit deze verpakt in een grote doorzichtige fles van 500 ml met zwarte letters. Op de achterkant staat een kleurrijke toekan. De geur doet me denken aan enkele producten van Sol De Jareiro. De Brazilian Bum Bum Cream en de Brazilian Crush hebben exact dezelfde zalige geur. Dit is echt 1 van mijn favoriete geuren ooit.

De douchegel is vegan en dermatologisch getest. De verpakking is voor 25% van gerecycleerd plastic gemaakt.

Ik kocht de Brazilian Love douchegel bij DM voor € 3,95. De douchegels zijn daar iets goedkoper dan bij ons. Of de geur naar Belgie komt weet ik niet. Ik ben intussen al nog eens naar Duitsland geweest en heb me nog een fles aangeschaft.

Zegt deze warme exotische geur jullie iets ?


Reacties

 1. Oh heerlijk, lijkt me helemaal een geurtje voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heerlijk, ik vind zoeizo treaclemoon wel lekkere geuren hebben in hun shampoo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat ziet er mooi uit en die geur lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de bum bum cream, en ik kocht de handcreme van treaclemoon. en het 1e wat ik dacht: hey hij ruikt exact hetzelfde als de bumbum. Zoooo heerlijk! nu bij kruidvat voor 2 euro, de handcreme.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten