Balea | Bloomy Dreams Droogshampoo


De laatste tijd heb ik heel wat verschillende droogshampoo’s getest waaronder die van Colab en Cien. Vandaag laat ik jullie er eentje van Balea zien. Het huismerk van DM heeft enkele droogshampoo’s in hun gamma en de Bloomy Dreams sprak mij het meeste aan.

‘s Ochtends heb ik niet altijd de tijd om mijn haar te wassen en dan is droogshampoo de redder in nood om mijn haar er toch netjes en fris uit te laten zien. De Balea Droogshampoo Bloomy Dreams zorgt ervoor dat je haar binnen enkele seconden weer fris is en meer volume krijgt. De droog shampoo is effectief op vettig haar en is gemakkelijk uit te borstelen.

Hoe te gebruiken?
Als eerste moet je de spuitbus goed schudden. Borstel daarna je haar grondig uit. Spuit op de gewenste stukken haar van op een afstand van ongeveer 20 cm wat van het product. Even laten inwerken en voorzichtig doorborstelen.

Ingrediƫnten:
Butane , Propane , Alcohol Denat. , Oryza Sativa Starch , Parfum , Cetrimonium Chloride.
Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze droogshampoo een frisse, bloemige geur. De droogshampoo zorgt ervoor dat mijn haar weer schoon is zodat ik een wasbeurt kan uitstellen. Mijn haar heeft meer volume. Het product laat geen witte waas achter wat echt een pluspunt is. Ik ben heel tevreden over deze frisse droogshampoo en ben benieuwd naar de andere varianten van dit merk.

Bloomy Dreams is te koop bij DM en kost € 1,95.

Gebruiken jullie vaak een droogshampoo?
 

Reacties

  1. oh, dit klinkt echt als een heerlijke droogshampoo!

    Bettie
    www.thewildflowerhippie.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten