Marc Jacobs | Daisy Sunshine


Begin dit jaar bracht Marc Jacobs de limited edition Daisy Sunshine lijn met 4 geuren voor de lente uit. De Daisy parfums zijn mijn favoriete parfums en voor mijn verjaardag kreeg ik Daisy Sunshine uit deze collectie. 

Marc Jacobs Daisy Sunshine heeft een bloemige en fruitige geur. Het is een zonnige en verkwikkende herinterpretatie van de klassieke Daisy-geuren. In 2013 hebben ze al eens een Sunshine collectie uitgebracht maar de nieuwe creaties hebben totaal andere composities.Sunshine heeft een geurencombinatie van aardbei, goudsbloem en wit hout. Topnoten zijn aarbei en viooltje, de hardnoot is goudsbloem en de basisnoot is wit hout en wilde bessen. 

Voor deze collectie vonden ze inspiratie in zonnige dagen en de heldere, zorgeloze geest van de "Daisy girls". De Parfumeur achter dit parfum is Alberto Morillas. 

Ook hier gebruikten ze de gekende flesjes met bloemen om te dop. Voor de Sunshine lijn hebben ze deze keer gekozen voor geel. Het flesje is doorzichtig geel met gele bloemen en gouden accenten bovenop. Helemaal vrolijk en zomers. Weer een pronkstuk bij voor mijn verzameling met Daisy-flesjes. 


De geur vind ik heel vrouwelijk en warm. Het doet me meteen aan de zomer en vakantie denken. Het blijft de hele dag hangen. 

De Marc Jacobs Sunshine collectie is nu te koop bij de parfumerie. 

Welke is jullie favoriete parfum?

Marc Jacobs | Daisy Eau So Fresh Kiss

Reacties