Marc Jacobs | Daisy Eau So Fresh Kiss


Mijn favoriete parfums zijn ongetwijfeld de Daisy parfums van Marc Jacobs. Toen ik online zag dat er nieuwe varianten uitkwamen wou ik deze eens gaan besnuffelen in de parfumerie.


Uiteindelijk Eau So Fresh Kiss was mijn favoriet uit de 3 nieuwe limited editions en besloot deze te kopen. Ik had onlangs enkele aankoopbons gewonnen op Vanessablogt dus die kon ik meteen opgebruiken.

Daisy Eau So Fresh Kiss van Marc Jacobs is een combinatie van heerlijke fruitnoten en door de zon gedrenkte bloemen. De geur is wat zwaarder dan de originele Eau So Fresh, maar ik blijf het een zalige geur vinden. Het is echt een geurtje voor de lente en de zomer.

Basisnoten: blank hout, sandelhout, ambrox
Hartnoten: zuivere pioenroos, kersenbloesem, rode roos
Topnoten: Mandarijnblad, zwarte bes, rode peerDe Kiss parfums kregen een roze flesje en lichte en donker roze bloemen op de dop. Voor deze collectie hebben ze zich laten inspireren door de stralende kleurexplosie van de Marc Jacobs Resort Fashion Collections. De roze kleur roept een opwindende emotie van een kus op.


Dit flesje kost € 76,90 voor 75 ml en kan je hier kopen.

Wat vinden jullie van de Daisy parfums? 

*Dit artikel bevat affiliate links

Reacties

Vanessa zei…
Oh, superleuk dat je de cadeaubonnen hebt gebruikt! Het flesje ziet er mooi uit en ook de geur klinkt heerlijk. Geniet ervan! X
Petra zei…
Wat een mooie foto's heb je gemaakt! En het flesje is superleuk hé. Ik heb er twee andere, maar ben nu wel benieuwd naar deze geur!
Oh dank je wel Petra. Vind al die flesjes leuk
Natascha zei…
Ik heb eigenlijk nog nooit een parfum van Marc Jacobs gehad bedenk ik me nu. Ik ga straks shoppen dus ik ga even ruiken bij de Ici haha.
MamaIssues zei…
Wat een mooi flesje en mooie foto's
Ik ken het geurtje niet
Maar alleen door je artikel al ben ik nieuwsgierig gewordrn
Hopelijk vind je de geur even lekker als ik :)
Ben benieuwd wat je ervan vond :)