Marc Jacobs | Daisy Anniversary Edition Eau De Toilette


Al jaren ben ik gek op de Daisy parfums van Marc Jacobs. Ik heb allerlei verschillende flesjes van de Daisy varianten en toen ik zag dat er een speciale editie uitkwam mocht deze natuurlijk niet in mijn collectie ontbreken.Speciaal voor de tiende verjaardag van de Daisy geuren bracht Marc Jacobs een luxueus en feestelijk limited edition flesje uit. De flesjes herken je altijd aan de bekende Daisy bloemen en deze keer hebben ze er kristallen in verwerkt. Voor het flesje zelf hebben ze deze keer gekozen voor mat glas.Zelf vind ik het één van de mooiste flesjes die ze al uitgebracht hebben. Deze prachtige flacon brengt een eerbetoon aan het Daisy meisje dat jong, elegant is en met volle teugen van het leven geniet.

Topnoten: wilde bessen, witte viooltjes
Hartnoten: jasmijn infusie, gardenia
Basisnoten: sandelhout, vanille, muskus

“Wilde bessen en zachte witte viooltjes laten een onweerstaanbare frisse en stralende geur achter op de huid, fluweelachtige jasmijn versterkt de levendigheid van de bloemen en een dromerige drydown van sandelhout verleent een aura van warmte en sensualiteit, en creëert een delicaat en romantisch contrast in de geur.”

De geur in dit prachtige flesje is dezelfde als de originele Daisy geur.

Ik kocht het parfum bij FeelUnique.

Welk is jullie favoriete parfum?

Reacties

 1. Wat een super leuke fles alleen al! Ben erg benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de geuren zijn heerlijk maar als die leeg is bewaar je hem voor de mooie verpakking en het flesje ik ben zeker enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig flesje alleen al. Vind marc Jacobs vaak wel lekker ruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken deze parfums niet. Maar de fles vind ik enig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het flesje zo leuk met die bloemen op de deksel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weet je dat ik deze geur nog nooit geroken heb? Terwijl ik de flacon echt fantastisch vind. Ik ben zelf dol op j'adore, La vie est belle en Chance van Chanel. Maar ik trakteer mij zelden op een nieuwe geur. Eerst maar eens mijn voorraadje opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig flesje, daar word ik hebberig van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is inderdaad een heel mooi flesje! Mijn favoriet blijft J'adore :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Is inderdaad een prachtig flesje. Oh en de geur lijkt mij ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig flesje! Dit is ook mijn favoriete parfum en ik heb ze zelf ook in verschillende uitvoeringen. Deze kende ik echter nog niet, thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig flesje. Ik ben zo benieuwd naar

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ziet er super leuk uit! zelf heb ik hier nog geen parfum van gehad maar ik verkies altijd wel eau de parfum boven eau de toilette, en wissel hierin graag af. Bepaalde parfums staan ook voor bepaalde leeftijden bij mij, dus er hangt vaak wel sentimentele waarde aan een geur. Bij Armani Code bijvoorbeeld was ik 17 ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooi flesje. Ik vindt deze parfum ook zo lekker. Maar ik heb nu als favoriete parfum de Guess Seductive :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Alleen om 't flaconnetje wil je 'm al hebben, inderdaad! De geur zelf is ook heerlijk, maar vind 'm niet iets voor 's avonds. Meer voor een namiddag ofzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik heb een zwak voor alles wat lekker ruikt! Heb dan ook 2 planken vol met goedkope geurtjes, en hele dure

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ken deze geur niet maar de fles ziet er inderdaad superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die flacon alleen al is te mooi! <3 Dus ben zeker benieuwd naar deze geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Alleen al vanwege het flesje zou je deze geur willen hebben, zó mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten