Marc Jacobs | Daisy Eau So Fresh Twinkle


Een parfum kiezen vind ik supermoeilijk en ben dan ook blij dat ik jaren geleden Daisy van Marc Jacobs ontdekt heb. Ik vond het zo goed ruiken en het is nog steeds mijn favoriet parfum. Ik ben dan ook blij dat er vaak nieuwe varianten op gemaakt worden. 

Als ze bij Marc Jacobs een nieuw Daisy parfum uitbrengen ben ik er als de kippen bij om naar de parfumerie te gaan om deze eens te besnuffelen. Toen ik hoorde dat er weer een nieuwe collectie uit was kon ik niet wachten om aan de Twinkle geuren te ruiken. 


De limited edition Daisy Twinkle collectie bestaat uit 3 varianten: Daisy Twinkle, Daisy Dream Twinkle en Daisy Eau So Fresh Twinkle. Ze roken alle drie heel goed maar mijn voorkeur ging uit naar de laatste en die nam ik dan ook mee. 

Voor de geuren hebben ze zich geïnspireerd op de zomer waar de zon ervoor zorgt dat alles ‘twinkelt’. Eau So Fresh Twinkle is een combinatie van sappige fruit- en delicate bloemnoten. 

Topnoot: sprakelende framboos
Hartnoot: viooltjes en wilde roos
Basisnoot: crème de cassis

De geur is gemaakt door Alberto Morillas van parfumhuis Firmenich.


Qua vormgeving van de fles is deze flacon dezelfde als de vorige Eau so Fresh editie maar deze keer zijn ze bij Marc Jacobs voor de kleur paars gegaan. De flesjes hebben allemaal een paarse doorschijnende kleur en de bloemen zijn paars, geel en goud/glitter. Het is echt een prachtig flesje geworden en vind het eigenlijk één van de mooiste flesjes tot nu toe.

Met het mooie weer van de laatste dagen heb ik mijn parfum al veel gedragen en krijg er steeds complimentjes over.

De Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Twinkle is te koop bij Ici Paris XL.

Benieuwd welke er nog in mijn parfumstash zitten?
Daisy Anniversary Edition Eau De Toilette

Wat is jullie favoriete parfum?

Reacties

 1. Ik ben zo dol op parfum en op mooie flacons! Van Marc Jacobs heb ik Decadence maar ik wil zeker ook nog van zijn andere parfums een exemplaar kopen met veel van die bloemen op! Deze geur klinkt wel als iets dat ik lekker vind! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Decadende heb ik ook. Is echt helemaal een andere stijl van flessen he

   Verwijderen
 2. Ik vind parfums altijd zo lastig om te kiezen...meestal draag ik een herenparfum ;-) Deze fles is wel ontzettend tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen, altijd veel te veel keus. Mooie kleur ook trouwens. Ben nu wel nieuwsgierig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal de Daisy van Marc Jacobs al op verschillende blogs passeren! Erg mooi flesje en ik hoorde van vriendinnen dat het ook erg fris ruikt. Toch ga ik niet snel van mijn vaste parfum veranderen. Ik heb een 3-tal geurtjes waar ik niet van afwijk, 't is "mijn" geur :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik volledig. De Daisy geurtjes zijn mijn geur en ik ga ook niet snel veranderen

   Verwijderen
 5. Ik hou van de Daisy geuren! Heb deze onlangs geroken en hij is heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Daisy geuren vind ik altijd heerlijk, naar deze ben ik dan ook erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten