Favorieten Mei

 

Vandaag is het alweer de laatste dag van de maand. Ook mei is weer voorbij gevlogen. Ik zette voor jullie enkele van mijn favorieten van de voorbije maand op een rijtje. 


Balea Avocado & Honig Tuch Maske

Ik ben gek op sheetmasks en dit maskertje is echt zalig. Alleen al die geur, zo lekker. Het Avocado & Honig Tuchmaske zorgt voor niet alleen voor een stralende teint, maar het helpt ook de huid te kalmeren, hydrateren en regenereren. Mijn huid voelde erna zo zacht aan.

Marc Jacobs Daisy Sunshine


De parfums van Marc Jacobs zijn mijn favoriet. Voor mijn verjaardag kreeg ik Daisy Sunshine. Deze parfum heeft een geurencombinatie van aardbei, goudsbloem en wit hout. De geur is heel zomers. De laatste dagen heb ik deze heel vaak gedragen.

Balea Love Melon Twinpack Shampoo & Conditioner

Het Love Melon Twinpack bestaat uit shampoo en conditioner in 1 fles. Beide producten hebben de zomerse, fruitige geur van meloen. Ze maken mijn haar goed schoon en geeft het meer volume.

Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food 3-in-1 Haarmasker


Wekelijks maak ik de tijd om een haarmasker te gebruiken. Onlangs ontdekte ik de nieuwe maskers van Garnier. Het Nourishing Banana Hair Food 3-in-1 Haarmasker bevat een mix van kokos-, soja- en zonnebloemolie wat siliconen vervangt. Dit masker richt zich op droog haar en zorgt ervoor dat het haar weer gezond wordt. Je kan het op 3 manieren gebruiken: als conditioner, als masker en als extra dagelijkse verzorging. Ik gebruik de Hair Food het liefste als haarmasker. Mijn haar voelt er na heel zacht aan.

Salt of the Earth Pure Aura Melon & Cucumber Roll On Deodorant

Een tijdje geleden leerde ik de deodorants van Salt of the Earth kennen. Deze natuurlijke de heeft de frisse geur van meloen en komkommer. Deze deodorant bevat aloë vera wat de huid verzorgt en 15 botanische extracten en essentiële oliën.

Welke waren jullie favorieten de voorbije maand? Het hoeft natuurlijk niet iets beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

Een reactie posten