Op # Maart


Het is weer bijna het einde van de maand en dan laat ik jullie een kijkje nemen in mijn beauty prullenmand. Deze maand heb ik heel wat minder opgebruikt dan de voorbije maanden. Kijk je mee? Bad/doucheproducten:

Yves Rocher Coconut Sensual Bath & Shower Gel
Naast vanilla is kokosnoot mijn favoriete geur qua badproducten. Deze douchegel maakte mijn huid goed schoon. 


Balea Sprudel Badetab
Bij DM kwam ik deze leuke bruistabletten tegen en alleen al voor de verpakking heb ik de aangeschaft. Ze hebben alle drie een andere geur: de enige is bloemig, zoet of met vanille. Ik vond ze leuk om eens te gebruiken.

Balea Body Scrub Coffee & Chocolate
Deze scrub ruikt echt zalig. Je ruikt vooral de koffie maar heeft ook lichtjes een chocoladegeur. De scrubdeeltjes maakten mijn huid lekker zacht. Jammer dat deze limited edition was.

Lush Think Pink
Wie gek is op roze en glitter moet deze Bath Bomb eens aanschaffen. Deze geeft ook zalig veel schuim. Ik heb deze al meerdere malen aangeschaft.

Dresdner Essenz Sprudelbad
Met de feestdagen had ik deze bruistablet al eens aangeschaft en toen ik deze onlangs nog zag liggen bij DM heb ik er nog eentje gekocht. Deze limited edition met kaneel en steranijs ruikt heel lekker.

Maskers:


Balea Happy Macarons Tuchmaske
Dit masker richt zich op het hydrateren en regenereren van de huid. Het masker bevat bosbes extracten en heeft een blauw/paarse kleur. Het masker heeft ook een zoete geur. Het voelt aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde erna zacht en gehydrateerd aan.

Balea Sweet Macarons Tuchmaske
Het Sweet Macarons Sheetmask richt zit op het hydrateren van de huid. Dit roze masker heeft een zoete geur. Mijn huid voelde na het maskertje heel gehydrateerd aan.

Beautaniq Beauty Radiant Glow
Een masker met vitamine C en anti-oxidanten die je huid een oppepper geven. Het was mijn eerste kennismaking met dit masker en het is mij goed bevallen.

Apivita Express Beauty Face Mask Pumpkin
Pompoen is gekend om zijn huidontgiftende kenmerken. Dit maskertje gaf mijn huid een goede boost. 


Apivita Express Beauty Face Mask Cucumber
Het Cucumber masker is een intensief hydraterend masker dat je huid verwent en verzorgt. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en fris aan. 


Kocostar Camouflage Series Hair Mask
Wekelijks gebruik ik minstens een keer een haarmasker omdat mijn haar die extra boost wel kan gebruiken. Dit flashy haarmasker maakte mijn haren weer lekker zacht en gezond. Mijn haar had ook wat extra volume.

Sephora Almond Foot Mask
Na mijn gezicht en haar krijgen mijn voeten ook eens af en toe wat verwennerij. Na deze maskertjes voelden mijn voeten weer zacht aan.

Dr Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Dit masker wou ik al heel lang eens testen. Je mengt zelf de emulsie om het masker te maken. Nadat het opgedroogd is voelt het als rubber aan en is het gemakkelijk te verwijderen. Mijn gezicht voelde echt heel zacht aan. 


Jiinju Beauty Ginseng & Eucalyptus Under Eye Mask
Deze oogpatches moet je 20 à 30 minuten laten zitten en erna het overgebleven serum inmasseren. De patches voelen goed aan op de huid en ze blijven ook mooi op hun plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelde gehydrateerd en zacht aan.

Allerlei:

Simple Micellar Cleansing Wipes

Deze doekjes had ik meegenomen op vakantie om mijn huid te reinigen. Ik heb daar geen make-up gebruikt dus deze kwamen goed van pas. Mijn huid was en voelde schoon aan. Het is natuurlijk niet iets wat ik gebruik als ik make-up op heb.

Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips
Regelmatig gebruik ik eens een neusstrip om alle onzuiverheden te verwijderen. Deze van Kruidvat verwijdert goed het vuil maar niet alles. Ik ben nog geen enkele neusstrip tegen gekomen die echt alles verwijdert dus deze goed zeker goed zijn werk.

Balea Facestrips

Dit zijn facepatches voor op het voorhoofd en de kin. Je maakt de plekken eerst vochtig vooraleer je de patches aanbrengt. Vooral de patch van op mijn kin heeft wat onzuiverheden verwijdert. Die voor op mijn voorhoofd heeft niet echt veel gedaan.

Ook Rui heeft heel wat opgebruikt de voorbije maand:

Tetesept Badeperlen Weltraum Held

Rui vind het leuk als het badwater een kleurtje heeft. Deze badparels maken het water blauw.

Saubar Knister-bad
Kennen jullie het knettersnoep nog van vroeger? Dit badproduct maakt hetzelfde geluid als je het in het water doet. Heel leuk voor de kinderen.

Bubchen Shampoo & Duschgel
Deze travelsize had ik gekocht voor op vakantie. Je kan deze shampoo ook als douchegel gebruiken. Dit product deed goed zijn werk.

Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?


Reacties

 1. Grappig, nu heb ik sinds gisteren Think Pink al drie keer zien passeren! Volgens mij is dat een hint dat ik hem ook een keertje moet proberen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Hahaha, als ik nog eens bij Lush kom ga ik er nog eentje aanschaffen.

   Verwijderen
 2. Ik zou niet zo snel spullen die leeg zijn bewaren voor een artikel. Maar ik verbruik ook best weinig in de maand dat het leuk zou zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen idee joh, ik hou dat soort dingen nooit bij, maar ik denk dat het op zich wel meevalt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zeg, haha dat is best veel. Wij gebruiken niet zo heel veel hier in huis. Douchegel en shampoo (we hebben geen bad helaas) maar geen dingen als maskertjes en scrub e.d

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik volledig. Ieder kiest zelf wat die wel of niet gebruikt

   Verwijderen
 5. Ik let eigenlijk nooit zo op wat ik op maak. Gaat meteen de prullenmand in :) En denk dat de hoeveelheid ook best meevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. op is op bij mij dus direct weg. en heb een fijn voorrraadje in d ekast liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik te weinig om zo'n artikel te kunnen schrijven en vaak ook hetzelfde. Wel leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij scheelt dit ook van maand tot maand hoor. Je kan ook altijd een artikel om te 2 of 3 maand schrijven of gewoon wanneer je denkt dat je genoeg hebt voor een artikel.

   Verwijderen

Een reactie posten