Kocostar | Camouflage Series Hair Mask


Een tijdje geleden kon je hier al enkele reviews over de maskertjes van Kocostar lezen. Toen ik bij Sephora het haarmasker uit de Camouflage Series tegenkwam moest ik deze natuurlijk ook eens uitproberen.


Het Hair Mask is een voedende haarbehandeling dat het haar hydrateert en droog en beschadigd haar weer doet herleven.

Het masker is gevuld met ingrediënten die een grote hoeveelheid eiwit bevatten, wat het haar elastischer maakt. Deze ingrediënten helpen ook het vochtgehalte in het haar te behouden, waardoor de pH-niveaus in evenwicht worden gehouden. De essentie creëert een laag die andere schade beschermt en beperkt. 
Hoe te gebruiken?
Was eerst je haar en droog het een beetje. Daarna het masker uit de verpakking halen en op je hoofd zetten. Zorg er wel voor dat al je haar onder de kap zit. De kap goed dicht kleven met het stickertje dat er op zit. Masseer je hoofd lichtjes zodat het product in je haar kan opgenomen worden. Laat de kap 15 a 20 minuten zitten. Na het verwijderen van de kap je haar goed uitspoelen met water.

Het masker is gemakkelijk in gebruik. Je hoeft enkel het kapje aan te brengen en het product wat in te masseren. Na het uitspoelen rook mijn haar lekker en was het gemakkelijk te doorkammen. Mijn haar voelde zacht aan en had meer volume. 


De Camouflage Series van Kocostar is te koop bij o.a. Sephora en het haarmasker kost € 5,00.


Gebruiken jullie een haarmasker? Welke kunnen jullie aanraden?

Reacties

Een reactie posten