Jiinju | Limited edition Gezichtsmaskers


T
oen ik bij Kruidvat deze schattige gezichtsmakers van Jiinju zag staan moest ik deze natuurlijk eens uitproberen. Ze zijn momenteel 2+1 gratis dus dat was mooi meegenomen. Ik testte er enkele voor jullie uit. Ik moet toegeven dat ik nog nooit van het merk Jiinju gehoord had en dat het vooral door de verpakkingen was dat ik ze eens wou uitproberen. Benieuwd welke ik kocht en al uittestte? Bamboo Charcoal Sheet Mask
Het Bamboo Charcoal Sheet Mask verwijdert onzuiverheden en reinigt je huid. Je brengt dit masker aan op een gereinigde huid. Laat 10 tot 20 minuten inwerken en verwijder daarna het masker. Het overgebleven product kan je inmasseren in je huid.

Avocado Sheet Mask
Het Avocado Sheet Mask voedt je huid intensief. Dit gezichtsmasker breng je aan op een gereinigde huid. Na 10 à 20 minuten mag je het masker verwijderen. Masseer het overgebleven product in je huid.

Mijn huid kon een oppepper gebruiken en mijn gezicht voelde lekker zacht en gevoed aan. Ik ben heel tevreden over dit masker. Ik heb er nog een back-up van.

Cucumber Sheet Mask
Het Cucumber Sheet Mask kalmeert je huid. Je brengt het aan op een gereinigde huid. 10 tot 20 minuten laten inwerken en daarna verwijderen. Masseer het resterende product in je huid. 

Egg White Sheet Mask
Het Egg White Sheet Mask zorgt voor een extra glow op je gezicht. Ook dit masker breng je aan op een gereinigde huid. Na 10 tot 20 minuten mag je het masker verwijderen en het overgebleven product kan je inmasseren in je huid. 
Coconut Face Mask
Dit merk heeft ook gewone maskers en ik was benieuwd naar deze met kokosnoot. De Coconut Face Mask verzorgt je huid intensief. Je brengt het Coconut Face Mask aan op een gereinigd gezicht maar laat je ogen, lippen en haar vrij. Laat het 15 minuten intrekken en verwijder het daarna met warm water. 


Red Cherry Gel Lip Mask
Tussen de maskertjes was er ook een Lip Masker. Ik heb er in het verleden al enkele getest en vind het altijd speciaal om te gebruiken. Het Red Cherry Gel Lip Mask plaats je op je lippen. Na 10 tot 20 minuten mag je het masker verwijderen. Het resterende product kan je inmasseren. Er wordt aangeraden om dit niet op beschadigde lippen aan te brengen.

Als eerste had ik het Lip Mask uitgetest en ik moet zeggen dat het wat tegen viel. Het was nogal ‘zwaar’ en gleed telkens van mijn mond.

Ginseng & Eucalyptus Under Eye Mask
Het oogmasker richt zicht op de vermoeide huid en geeft je weer een wakkere blik. Vooraleer je de pads onder je ogen aanbrengt reinig je je huid goed. Laat beide pads 20 tot 30 minuten zitten.

De oogmasker daarentegen vind ik wel heel goed. Mijn huid voelde lekker zacht aan en mijn blik zag er minder vermoeid uit.

Over het algemeen ben ik heel tevreden over de maskertjes die ik al getest had, behalve het Lip Masker. Ze passen goed aan en voelen aangenaam aan. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan.

De maskertjes kosten € 2,49 per stuk en zijn momenteel 2+1 gratis. Wil je ze graag uittesten zal je snel moeten zijn want ze zijn limited edition.


Hebben jullie deze maskertjes gespot bij Kruidvat?

Reacties

Een reactie posten