Favorieten Maart


De maand maart is ook weer voorbij gevlogen. Vandaag laat ik jullie enkele producten zien die ik de laatste tijd ontdekt heb en door ze vaak te gebruiken ook favoriete producten geworden zijn. Kijken jullie mee welke dit zijn? 


Tarte Shape Tape Contour Concealer

Ik gebruik dagelijks een concealer en heb er dan ook heel veel getest intussen. Onlangs kocht ik deze van Tarte nadat ik al een hoop goede reviews gelezen had. De concealer is heel romig en goed dekkend. Met de grote sponsapplicator kan je nauwkeurig te werk kan. Alleen moet je opletten dat je niet teveel product gaat gebruiken. Naast concealen kan je deze ook gebruiken om te contouren of highlighten.

Too Faced Hangover 3-in-1 Primer

Na het aanbrengen van mijn make-up gebruik ik altijd een setting spray. Deze van Too Faced kan je ook gebruiken voor het aanbrengen van je make-up of om je huid te verfrissen tijdens de dag. Mijn make-up blijft hiermee de hele dag op zijn plaats zitten.

Galénic Paris Diffuseur de Beauté Radiance Booster

De Diffuseur de Beauté Radiance Booster is een crème met robijnparels die je huid gladder maakt en tekenen van vermoeidheid doet vervagen waardoor ze opnieuw gaat stralen. Dankzij de roze parels krijg je een mooie gloed. Mijn huid ziet en voelt goed aan sinds ik deze crème gebruik.

Cien Dry Shampoo Sweet Pink 


Sinds kort gebruik ik regelmatig een droogshampoo om een wasbeurt wat uit te stellen. Deze budgettopper van Cien doet goed zijn werk. Het laat geen witte waas achter en mijn haar ziet er meteen weer goed uit. Deze droogshampoo heeft een lichte frisse geur.

Welke waren jullie favorieten de voorbije maand? Dit mogen natuurlijk ook niet beauty gerelateerde dingen zijn.

Reacties

 1. Ik blijf zó benieuwd naar Shape Tape! Mijn favoriet van deze maand is volgens mij de PopSocket die sinds kort op m'n telefoon plakt. Ik kan niet meer zonder en laat m'n vriends telefoon nu echt constant bijna uit m'n handen vallen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat je deze tegenkomt zodat je deze ook eens kan testen. Ik ben eventjes gaan opzoeken wat een PopSocket was en dat ziet er inderdaad handig uit.

   Verwijderen
 2. Van die Tarte concealer ben ik ook fan. Ik ben wel te vinden voor die grote sponsapplicator. Verder ben ik nog steeds op zoek naar een goede setting spray. Momenteel heb ik er eentje van Urban Decay op mijn lijstje staan, maar nu vind ik deze van Too Faced ook wel goed klinken. Benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten