Galénic Paris | Diffuseur de Beauté Radiance Booster


Op de laatste Oona Beauty Day leerde ik het Franse merk Galénic Paris. De Diffuseur de Beauté Radiance Booster, een crème met roze bolletjes in, zag en klonk er veel belovend uit en ik was dan ook heel blij dat ik deze mocht testen. Vandaag vertel ik jullie meer over dit product. 
De Diffuseur de Beauté Radiance Booster is een crème met robijnparels die je huid gladder maakt en tekenen van vermoeidheid doet vervagen waardoor ze opnieuw gaat stralen. De uitzonderlijke structuur van deze crème zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen geleidelijk smelten bij contact met de huid waardoor deze onmiddellijk weer gaat glanzen. Onvolmaaktheden vervagen en de teint wordt geperfectioneerd.

Het belangrijkste werkzame bestanddeel in deze crème zijn de minuscule deeltjes robijn die voor een directe roze gloed zorgen. Een soort gomlaagje zorgt dan weer voor een homogene verspreiding en maakt de huid glad. Daarnaast zit er nog vitamine B3 in die stimulerende eigenschappen bevat voor een glanzende huid, plantaardige glycerine zorgt voor de hydratatie en vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen. 

Ingrediënten:
Propylene glycol, pentaerythrityl tetracaprylate/ tetracaprate, glycerin, cetearyl olivate, dimethicone crosspolymer, mannitol, sorbitan olivate, benzoic acid, BHT, caramel, carbomer, cellulose, citral, disodium EDTA, fragrance (parfum), geraniol, hexyl cinnamal, hydroxypropyl methylcellulose, iron oxides (CI 77499), limonene, linalool, niacinamide, phenoxyethanol, red 30 lake (CI 73360), red 33 (CI 17200), ruby powder, sodium hydroxide, tocopheryl acetate.

De Crème combineert de fruitige geur van bergamot, mandarijn en citroen met de bloemige geur van witte muskus en jasmijn. 


Hoe te gebruiken?
Je kan deze crème op drie manieren gebruiken.
- Voor een onmiddellijk effect breng je de crème ‘s morgens of voor het buitengaan aan om je huid direct te doen stralen.
- Als een kuur van drie weken om je gezicht een nieuwe boost te geven.
- Als basis onder je make-up.


Het eerste wat opvallend als je de verpakking opent is de geur. De geur is heerlijk, een bloemig en zoet vind ik persoonlijk. Wanneer je de crème open smeert en de robijndeeltjes open gaat heb je meteen een roze gloed. Mijn huid gaat meteen stralen. Sinds ik dit product gebruik na mijn gewone verzorging ziet mijn huid er beter uit en voelt deze zacht aan. Het is echt een aanrader.

Is deze speciale crème iets voor jullie?


Reacties

 1. Ziet er een erg leuk product uit en de geur zou me vast erg bevallen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees denk ik over de kleur heen blijft die achter? Lijkt me niet handig.

  Laura. Laura's life

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het geeft gewoon een gloed maar t is niet dat je er roze uit gaat zien hoor

   Verwijderen
 3. Ik vind het erg leuk uitzien, wel erg roze! De geur zou voor mij iets te bloemig zijn denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De creme ziet er super leuk uit ! de geur zou me wel bevallen maar toch gebruik ik dit soort producten niet vaak .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet een product wat ik zou gebruiken maar de verpakking is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijft de kleur achter? Ik houd van lekker geurende producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik hou er niet zo van als er een sterke geur aan zit. ziet er wel leuk uit verder

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er leuk uit, ik ben alleen niet zo een fan van de ingrediënten dus ik zal hem zelf niet gaan proberen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken het merk nog niet maar het ziet er wel erg mooi en interessant uit

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten