Valentijn wishlist!


Hallo iedereen. Vandaag een extra artikel op de blog. Samen met nog enkele mede-bloggers hebben wij vandaag een artikel rond Valentijn voor jullie.

Mijn vriend en ik vieren Valentijn eigenlijk niet echt. Voornamelijk omdat wij op 6 februari ons eigen jubileum vieren. Dit jaar zijn we 6 jaar samen. Ik vond het wel eens leuk om een lijstje te maken van welke cadeautjes ik stiekem wel graag zou willen krijgen.

Parfum

Zelf ben ik een grote fan van de Daisy parfums van Marc Jacobs. Ik heb al een heleboel verschillende flesjes met de gekende bloemen staan en ik ben super benieuwd naar Daisy Sunshine, de nieuwste telg uit de Daisy lijn.

Make-up

Als beautyblogger ben ik altijd blij als ik iets van make-up krijg. Zelf krijg ik graag oogschaduwpalettes maar met een mooie lipstick ben ik ook altijd blij.

Wellness

Vorig jaar kreeg ik van Filip een cadeaubon van Thermae Boetfort voor een Fortuna arrangement). Dit was iets dat al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Natuurlijk staan er nog andere adresjes op mijn lijstje zoals de Waer Waters in Groot-Bijgaarden waar ik eens wil gaan relaxen.

Chocolade

Wie lust er nu geen chocolade? Mij kan je zeker plezier doen met witte Manon’s van Leonidas of Ferrero Rocher of een reep TonyChocolony chocolade. Karamel Zeezout is mijn favoriet. Mmmm.

Citytrip

Als laatste in mijn lijstje zou ik eigenlijk wel een citytripje leuk vinden. Misschien wel naar de stad van de liefde Parijs?

Ik denk dat veel vrouwen zich wel kunnen terugvinden in mijn lijstje.

Ga zeker eens langs bij enkele van mijn toffe mede-bloggers. Zij hebben ook iets leuks rond Valentijn voor jullie in petto. Veel leesplezier!

http://www.laupropos.be/
https://www.ellenismyname.be/
https://www.thepinkperfectionist.be/
https://nietzomaarsaar.be/

Doen jullie iets speciaals met Valentijn? Welk cadeautje zouden jullie graag krijgen?


Reacties