Meest gelezen artikels van 2018

Eerst en vooral wil ik jullie het beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat al jullie wensen mogen uitkomen dit jaar. 

Op het einde van het jaar of het begin van het nieuwe jaar kom je vaak overzichtjes tegen. Ik vond het leuk om eens een kijkje te nemen welke artikels het meeste gelezen werd het voorbije jaar. Hieronder een overzichtje.

Een mooie Deluxe fotocanvas van Rui via Smartphoto.be.

Dit jaar had ik enkele leuke samenwerkingen waaronder met Smartphoto.be. Ik mocht iets laten maken en koos voor een fotocanvas met een leuke foto van Rui. 


Winactie 4 jaarBrownEyedCurvyGirl

Begin oktober bestond mijn blog 4 jaar en daarvoor organiseerde ik een leuke winactie waar ook veel reacties op kwamen. 


Nieuwjaarsbloghop + winactie

In het begin van het jaar deed ik met enkele medebloggers een nieuwjaarsbloghop waarbij we op elke blog iets leuks weggaven. Ik gaf een heleboel maskertjes en scrubs weg.


Op# Augustus

Op het einde van elke maand laat ik jullie mijn opgebruikte producten zien. Ook in augustus zat mijn mandje goed vol en blijkbaar werd het artikel veel bezocht. 


Mini-Beauty Essentials voor een nachtje weg

Wanneer ik op vakantie ga neem ik altijd travelsize producten mee. Bij DM in Duitsland ontdekte ik leuke producten van Balea en die deelde ik met jullie. De shampoo en conditioner samen in één fles is nog altijd een favoriet.


Zo dit was mijn overzichtje van de meest gelezen artikels van 2018. Vooral de winacties deden het goed.

Nu een vraagje aan jullie: wat zouden jullie in 2019 willen zien op mijn blog? Gewoon de beauty reviews blijven doen of meer afwisseling? Ik hoor het graag van jullie.

Reacties

 1. dat mandje met opgebruikte producten is echt leuk en nieuw! vele unboxen maar je ziet niet of ze werkelijk alles testen en gebruiken! Jij bent hier erg creatief mee leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook de beste wensen voor 2019. Dat foto canvas is echt heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij ook de beste wensen. Dat je maar veel succes met je blog mag hebben en natuurlijk op andere vlakken ook! Ik zou juist niet vragen wat een ander graag wilt zien! Je moet doen wat je zelf leuk vindt. Dat maakt je uniek! Wat een leuk kereltje trouwens met zijn petje op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om terug te zien! De beste wensen voor 2019!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk om zo terug te kijken op het afgelopen jaar. veel succes gewenst in 2019

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien kom je regelmatig in Duitsland om leuke beautyproducten te kopen! Ik heb ook altijd wel iets van Balea in huis, bevalt erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Regelmatig is veel gezegd maar probeer toch minstens 2 maal per jaar te gaan.

   Verwijderen
 7. Wel leuk, zulk overizchtje, ik denk dat ik op mijn blog ook eens ga kijken welke het meest bekeken werd! ;) Ben er best nieuwsgierig naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten