Mini-Beauty Essentials voor een nachtje weg


Wanneer ik een nachtje weg ga neem ik nooit al mijn beautyproducten mee. Dan grijp ik naar mini’s omdat die niet veel plaats innemen en ook handig zijn om een product uit te testen. Ik kocht er onlangs enkele bij DM en testte deze niet zo lang geleden uit toen mijn vriend en ik 2 dagen naar Nederland gingen om te shoppen. 


Balea Q10 Anti-rimpel Dagcrème


De Q10 Anti-rimpel Dagcrème bevat Q10 en Omega complex om de elasticiteit van de huid te verbeteren, je huid te versterken en te hydrateren. De Q10 in de dagcrème draagt ​​actief bij aan de regeneratie van de huid. Het omega-complex is rijk aan essentiële vetzuren en versterkt de weerstand van de huid. De crème bevat SPF 15 om de huid te beschermen tegen voortijdige door licht veroorzaakte huidveroudering.


Je brengt de crème 's ochtends aan na het reinigen van gezicht, hals en decolleté. Ideaal als basis voor je make-up.

Balea Q10 Anti-rimpel Nachtcrème

De Balea Q10 Anti-rimpel Night Cream met Omega Complex geeft uw huid nieuwe energie. De eerste rimpels gaan verminderen en de elasticiteit van de huid is toegenomen. Q10 is een effectieve energieleverancier van cellen en draagt ​​actief bij aan de regeneratie van de huid. Het omega-complex is rijk aan essentiële vetzuren en versterkt de weerstand van de huid. Provitamine B5 zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. 


Deze crème breng ’s avonds aan na het reinigen van gezicht, hals en decolleté.

Balea Coconut Kiss Shampoo en Conditioner

In deze handige verpakking zitten beide producten. Aan de bovenkant zit er shampoo en aan de onderkant de conditioner. Beide producten hebben een kokosgeur. De shampoo zorgt ervoor dat je haar goed gereinigd wordt. De conditioner met een milde verzorgende formule zorgt voor zijdezacht haar, verbeterde doorkambaarheid en soepel haar tot in de puntjes. 


Ik ben heel tevreden over alle drie de producten. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan. Mijn haar voelde schoon en lekker zacht aan. Het was ook gemakkelijk door te kammen. Jammer dat het shampoo en conditioner duo een limited edition was. Gelukkig kon ik er toen twee scoren.

De dag- en nachtcrème kosten € 0,55. Het shampoo en conditioner duo € 1,95.

Welke producten nemen jullie allemaal mee tijdens een weekendje weg?

Reacties

  1. Och, ik heb nog nooit shampoo en conditioner op die manier in één flacon gezien! Wel een product dat allebei doet, zoals de Dr. Organic Hemp Oil 2-in-1 die we momenteel gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die shampoo en conditioner in één is voor mij ook compleet nieuw. Hoe origineel. Ideaal om mee te nemen als je weggaat! Kokos is daarbovenop één van mijn favoriete geuren, dus heel benieuwd naar dat product.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten