Op# Augustus


I
k heb weer mijn prullenbakje bovengehaald om jullie te tonen welke producten ik de voorbije maand opgebruikt heb. Sommige producten vond ik heel goed maar sommige ga ik niet meer opnieuw aanschaffen. Benieuwd?
Balea Golden Shine Douchegel
Golden Shine is een limited edition douchegel met een vanille en citroengeur. Ondanks dat ik graag vanille ruik vond ik deze combinatie niet zo geslaagd. Voor de rest doet deze douchegel wat ze moet doen. Mijn huid is schoon en voelt zacht aan.

Original Source Mint and Tea Tree Daily Exfoliating Scrub

De douchegels van Original Source kende ik al maar de scrubs nog niet. Toen ik deze in Londen tegen kwam was ik heel benieuwd. Deze met Mint and Tea Tree ruikt lekker naar munt en nadat je deze gebruikt hebt voel je echt een verkoelend effect. Vind het heel speciaal. Mijn huid is erna lekker zacht.

Douglas Les delices Creamy Body Shower Gel Toffee Apple
Deze mini zat in de adventskalender van Douglas van vorig jaar. De douchegel ruikt heel lekker. Het is een hele zoete geur.

Treacle Moon Fizzy Prosecco Party
Ik heb al eerder dit soort badzout van Treacle Moon gebruikt en deze is diegene die tot nu toe het meeste schuim gegeven heeft. Het water kleurt roze en ruikt heel lekker. De Fizzy Prosecco Party ga ik zeker nog opnieuw kopen.
Batiste Dry Shampoo Medium & Brunette
Ik moet toegeven dat ik zelden droogshampoo gebruik maar deze is speciaal voor brunettes en laat geen witte waas achter. Naast de droogshampoo’s van Colab is Batiste mijn favoriete merk.Yves Rocher Pur Bleuet Express Eye Makeup Remover
Deze oogmakeup remover is echt een aanrader om mascara te verwijderen. Vaak zie je er uit als een panda maar deze zorgt ervoor dat alles weg is.

Kruidvat Natures Micellar Water
Sinds kort heeft Kruidvat een vegan lijn en ik mocht het micellair water uittesten. Mijn huid voelt en ziet er heel schoon uit. Ik heb intussen al een nieuwe fles aangeschaft.

Eau Précieuse

Ik heb dit ooit eens gekocht omdat het zo gehypt was maar eigenlijk vond ik deze lotion niet zo speciaal.
Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder
Nadat ik foundation aangebracht heb breng ik altijd een poeder aan om te setten. Dit poeder van Rimmel heb ik al verschillende keren opnieuw aangekocht. Ik gebruik de kleur 005 Silky beige.


Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Ik gebruik dagelijks foundation en sinds ik dit budgettoppertje ontdekt heb gebruik ik buiten de foundation van The Ordinary geen enkele andere meer. De dekking is mooi natuurlijk en omdat je het met een pipet aanbrengt kan je gemakkelijk het product doseren. Ik heb de kleur 020 Rose Beige.
Ps 3 Step Mask
Het 3 Step Hydrating Mask bevat een Pre-Mask Serum, een Super Hydrating Sheet Mask with Hyaluronic Acid en een After Mask Moisturiser. Alle drie de stappen vond ik heel fijn om te gebruiken. Mijn huid reageerde op alle drie heel goed en voelde lekker zacht en gehydrateerd aan. Deze ga ik zeker nog aanschaffen.

Balea Peel-off Maske Time to Glamour

Dit peel-off masker maakte mijn huid heel zacht maar het was een heel geknoei om aan te brengen. Ik heb beide maskertjes moeten gebruiken omdat er te weinig product in één zakje zat.

Action Facial Sheet Mask with Blueberries & Yoghurt extract

Dit masker met Bosbessen en yoghurt extract zorgt ervoor dat je huid weer zacht aanvoelt. Het bevat ook nog revitaliserende eigenschappen. Het masker paste mooi aan en bleef goed zitten. Mijn huid voelde gehydrateerd en zacht aan.


Action Facial Sheet Mask with Pomegranate extract & Hyaluronic Acid
Het masker met Granaatappel met hyaluronzuur werkt hydraterend en zorgt ervoor dat je huid weer zacht, glad en stevig is. Ook dit masker past mooi aan en bleef goed op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde heel zacht aan.

Soap & Glory Speed Plump Miracle Moisture Sheet Mask
Het Speed Plump Miracle Moisture Sheet Mask is een hydrogel masker dat je huid zacht en glad maakt en hydrateert. Het is doorweekt met super hydraterende ingrediënten, waaronder het hyaluronzuur, roos, pioenbloemwortel en saffloer plantenextracten. Dit masker bestaan uit twee delen die mooi aanpassen en blijft zitten. Mijn huid voelde heel gehydrateerd.

Balea Tusch Maske Cool Camel
Dit masker heeft een verkoelend effect en richt zich op de hydratatie. Het bevat amandelolie. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Ook deze was limited edition.

Comfort Zone Party Ready Mask

Het Party Ready Mask is een bio-cellulose masker dat de huid hydrateerd en zich richt op de dof uitziende huid. Het masker bevat citroenextract, vitamine C en bruine algen. Het sluit goed aan op de huid, voelt aangenaam aan en blijft goed zitten. Mijn huid voelde heel zacht en gehydrateerd aan.

Balea Tuschmaske Blutentraum

Qua uitzicht is dit het mooiste masker dat ik ooit al getest heb. Deze limited edition zorgt voor intensieve hydratatie. Mijn huid voelde heel goed gehydrateerd en zacht aan.

Ps Skin Shot Energising Sheet Mask
Het Energising Sheet Mask bevat limoen, pompelmoes en wortel en zorgt voor een vitamine C boost. Het masker voelt goed aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Garnier Hydrabomb Anti-Rimpel Oogmasker
Dit is een verfrissend masker met kokoswater en hyaluronzuur voor een wakkere, jeugdige blik. Het is een masker in één stuk en dat vond ik minder aangenaam omdat het minder goed aansloot.

Garnier Hydrabomb Anti-Fatigue oogmasker

Het Anti-Fatigue oogmasker is een verkwikkend oogmasker met sinaasappelsap en hyaluronzuur voor een wakkere, stralende blik. De patches sluiten mooi aan en blijven goed zitten. Mijn huid zag erna beter en stralender uit.

Balea Schönheidsgeheimnisse Hafermilch
Dit haarmasker is heel handig omdat het verpakt is in één cupje. Je kan dit gemakkelijk meenemen om vakantie. Mijn haar kon deze boost zeker gebruiken. Het voelde erna heel zacht aan. Denk dat ik dit maskertje nog ga aanschaffen.

Onze kleine kapoen heeft deze maand ook iets opgebruikt:
Kneipp Nature Kids Drakenkracht Toverbad

Rui vind in bad gaan superleuk en toen ik dit poeder tegenkwam dat het water kleurt wou ik dit eens uitproberen. Er zitten twee kleuren: geel en blauw. Je kan ze apart gebruiken of samen.

Zo te zien heb ik deze maand weer mijn best gedaan met heel wat maskertjes te gebruiken.

Welke producten hebben jullie opgebruikt de voorbije maand?

Reacties

  1. Ik vind Fizzy Prosecco Party ook gewoon echt een keitoffe naam! :-D Ziet er leuk uit. Ik gebruik eigenlijk enkel nog maar Lush-badproducten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga deze producten zeker een keer proberen !!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten