Op # November


De maand is weer voorbij gevlogen en ook deze maand is mijn prullenmandje goed gevuld. Benieuwd wat ik allemaal opgebruikt heb? Action Peel-off Gold Mask
Dit masker had ik op verschillende instagrams van medebloggers voorbij zien komen en natuurlijk moest ik dit ook eens uitproberen. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en blijft mooi op zijn plaats zitten. Na 15 à 20 minuten te laten drogen kan je het gemakkelijk verwijderen. Mijn huid voelde heel zacht aan erna. 


Sephora The Charcoal Mask
Dit zwarte sheetmask zorgt ervoor dat je poriën gaan verminderen. Na 15 minuten voelt je gezicht er zachter en gladder aan.

Sephora Shea Hair Sleeping Mask

De Hair Sleeping Masks van Sephora heb ik al vaker gekocht en ben er da nook heel tevreden over. Je brengt het voor het slapen aan en doet er dan het bijgeleverde kapje over. ’s Morgens goed uitspoelen en indien nodig je haar wassen. Mijn haar voelde dan altijd zo zacht aan.

Sephora The Bubble Mask

Dit bubbelmasker zorgt voor een detox van de huid. Je brengt het sheetmask aan waarna het activeert en er geleidelijk aan meer bubbels op komen. Je huid voelt erna heel goed aan.

Sephora Coconut Water Rubber Mask

Naast de sheetmasks heb ik ook een diy maskertje getest. Het is gemakkelijk in gebruik. Water bij het poeder doen, goed mengen en aanbrengen. Jammer dat het een beetje drupt maar voor de rest is het een goed masker. Mijn huid voelde lekker zacht en gehydrateerd aan.

Garnier SkinActive Matcha+Kaolin Mask
Dit is een reinigend masker gericht op de gemengde en vette huid. Je brengt een royale laag aan op een gereinigde huid en laat 10 minuten intrekken. Daarna goed afspoelen. Mijn huid voelde schoon en zacht aan.

TonyMoly Panda’s Dream Eye Patch
Oogmaskers vind ik zalig om te gebruiken. Deze van TonyMoly zien er wat anders uit dan de oogpatches die ik al eerder gebruikte. Meestal zijn ze gewoon voor onder het oog maar deze bedekken de huid rondom het hele oog. De huid onder mijn ogen zag er frisser en gehydrateerd uit. 
Dove Original Deodorant
Deze mini deodorant had ik meegenomen naar New York. Ik verkies persoonlijk liever rollers maar omdat ik een kleinere verpakking mee wou nemen op vakantie heb ik deze eens gekocht om te testen. Ik bleef de hele dag lekker fris ruiken.

Kruidvat Skin Science Eye Serum

Een oogserum dat je huid wallen en donkere kringen in 2 minuten vermindert. Deze budgetvariant werkt echt.

Sephora Cherry Blossom Fizzing Cube
Deze bruistabletten zaten in een verrassingspakketje dat ik bij Sephora in Lissabon gekocht had. De geur is heel lekker. Voor de rest weet ik niet echt of de tabletten iets doen.

Rituals Pinky Promise Flower Bath Bomb
Rituals bracht voor het eerste bath bombs uit. Als het van mij af hing mogen ze dat vaker doen. Het badwater kleurde mooi paars met wat bloemblaadjes in en mijn huid voelde achteraf heel zacht aan.

Urtekram Coconut Body Scrub
Deze scrub met voedende kokosnootolie is organisch. De scrubdeeltjes maken mijn huid lekker zacht. 
Colab Dry Shampoo New York
De laatste tijd gebruik ik vaak droogshampoos. Colab blijft één van mijn favoriete merken qua droogshampoos. Deze New York variant heeft een fruitige geur en laat geen witte waas achter. Ik kan hiermee een wasbeurt overslaan.

Balea Schönheitsgeheimnisse Havermelk Shampoo en conditioner voor beschadigd haar
Beide producten zorgen ervoor dat mijn haar schoon is en meer volume heeft. Ik ben heel tevreden over deze producten. 


Hema Repair Hair Mask
Dit masker richt zich op droog, beschadigd of pluizig haar. Ik heb het wekelijks gebruik als extra verzorging. Mijn haar was minder droog en zag er beter uit.

Ook Rui heeft enkele producten opgebruikt:

Cien Kids Frozen Bubble Bath
Rui zit graag in bad en deze producten van Cien Kids Frozen geven het water een kleurtje. Bubble Bath maakt het water blauw. Het laat geen sporen na op de huid of je bad. 
Cien Kids Frozen Bath Bomb
Nog een product uit de Cien Kids Frozen collectie. Deze verpakking bevat 2 bath bombs die het water groen kleuren.

Filip heeft ook wat opgemaakt:

Nivea Men Sport 24H Fresh Effect Douchegel

Filip gebruikt bijna uitsluitend producten van Nivea Men omdat hij er zo tevreden over is. 
Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?


Reacties

 1. Leuk! Ik ben wel benieuwd naar het bubbel masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat Repair Hair Mask van HEMA blijft zo'n topper! Wij hebben ook nog een flacon in de douche staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk al die maskertjes! Gisteren zelf ook weer een masker gebruikt en moet dat echt vaker gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, jij hebt meer opgemaakt dan ik deze maand ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk al die maskers. Ik hou van de Sephora maskers ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk! Vooral al die maskertjes, die gebruik ik ook heel fanatiek momenteel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die bodyscrub van Urtekram daar ben ik echt fan van. Van die complete lijn btw

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten