Favorieten Oktober


Ook deze maand heb ik weer superleuke favorieten voor jullie. Niet alleen beautyproducten maar ook mijn reis naar New York behoorde tot iets leuks dat deze maand plaatsvond. 
Ik gebruik regelmatig de pallettes van I heart Revolution voor mijn ooglooks. Sinds kort hebben ze ook mini versies met acht kleurtjes. Het Mint Choc bevat vier matte en vier glanzende kleurtjes van zachte neutrale kleurtjes tot bruin en groen. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd en gemakkelijk aan te brengen en uit te blenden. Omdat het zo klein is kan je het gemakkelijk meenemen op vakantie. Ik had het paletje mee naar New York en kon dagelijks een mooie ooglook maken. 


Balea Coconut Kiss Shampoo en Conditioner


Een tijdje geleden kwam ik bij DM deze leuke verpakking met shampoo en conditioner tegen. Beide producten hebben een kokosgeur. Na het gebruiken van de twee producten voelt mijn haar lekker zacht schoon aan. Ik heb ook gemerkt dat er meer volume in zit. Ik hoop dat ze hiervan ooit gewone flessen gaan uitbrengen. 


Glossier Balm Dotcom

In de winter zijn mijn lippen vaak droog en gebruik ik een lippenbalsem. Toen we naar Glossier trokken stond een Balm Dotcom lippenbalsem op mijn wishlist. Er zijn vijf verschillende en ik besloot voor Birthday te gaan. De geur hiervan is heel zoet.  Balm Dotcom is een langdurig hydraterende en veelzijdige lippenbalsem die je ook op je huid kan gebruiken om droge, geschuurde huid te voeden en te herstellen. 


Mijn reis naar New York

In oktober ben ik voor de vierde keer naar New York geweest. Het is één van mijn favoriete steden maar ik heb deze keer wel gemerkt dat het leven daar duurder geworden is. We hebben een superleuke reis gehad en lekker kunnen shoppen. Shoplogs en artikels met tips mag je zeker nog verwachten. 


Wat waren jullie favorieten deze maand?

Reacties

  1. Ik wil ook terug naar New York!! Ik neem meestal ook maar één palette mee op reis – en dan nog liefst een zo klein mogelijk. Op vakantie heb ik meestal geen zin in ingewikkelde ooglooks, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat product van Glossier lijkt goed. Ik ken dat merk nog helemaal niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten