Op # December

 

De maand december is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie een kijkje nemen in mijn beautyprullenmand. De voorbije maand heb ik niet zoveel producten opgebruikt. Benieuwd of die producten top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.

Gezichtsverzorging:


Paula’s Choice RESIST Triple Active Total Repair Serum
Een heel fijn serum dat ervoor zorgde dat mijn huid er weer beter uit ging zien. Het serum smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en plakt niet. Ik heb ook geen last gehad van onzuiverheden. Ik vond het een heel fijn serum om te gebruiken.

Lichaamsverzorging:


SkinBliss Footmask

Een heel fijn voetenmasker dat ik kocht bij Action. De sokken hebben een subtiele kokosnoot geur. De sokken passen goed rond mijn maatje 41. Mijn voeten voelen na het verwijderen van de sokken heel zacht en gehydrateerd aan. Ik heb al verschillende varianten van dit merk gebruikt en was er altijd heel tevreden over.

Haarverzorging:


Balea Blossom Dream Haarkur
Een haarmasker met kersenbloesemextract en zijde eiwit dat je haar weer glad en zacht maakt en het natuurlijke en gezonde glans geeft. Het masker heeft een subtiele bloemengeur. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken. Mijn haar voelde ern ook heel zacht aan.

Maskers:


Balea Hydrogel Augen Pads
Een heel fijn oogmasker met hyaluronzuur, passievrucht extract en caffeine. Ze blijven mooi op hun plaats zitten. Na het verwijderen voelt de huid onder mijn ogen heel zacht aan.

Sephora Hot Cocoa Face Mask
Een oogmasker met de geur van warme chocolademelk maar ik vond de geur eerder naar marsepein ruiken. Wat ik ook wel lekker vind. Mijn huid voelde heel zacht en gehydrateerd aan na het verwijderen. Ik zou dit zeker nog opnieuw kopen als het nog beschikbaar is want het is een limited edition.

LuLuLun Pure Face Mask

Dit gezichtsmasker voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Mijn zus bracht dit masker mee uit Japan.

Baby, it’s Cold Outside Moisturising Face Mask
Een grappig gezichtsmasker met een print van een pinguïn. Het voelde aangenaam en verfrissend aan en zorgde ervoor dat mijn gezicht een hydratatie boost kreeg.

Bad/doucheproducten:


Wild Coconut Shower Gel
Een hele fijne douchegel met een subtiele kokosnoot geur. De douchegel maakt mijn huid goed schoon zonder deze uit te drogen.

Treaclemoon Your Cosy Winterday

Deze douchegel heeft een echte winterse geur met een mix van pruimen en kaneel. Deze douchegel maakt de huid goed schoon. Ik gebruik al jaren douchegels van Treaclemoon en vind ze echt heerlijk.

Allerlei:


Kruidvat Oh My Hair Gummies

Haarvitamines die ervoor zorgen dat mijn haar er gezond uit ziet en ze smaken ook nog lekker. Ik gebruik deze nu al meer dan een jaar.

Nivea Black & White Invisible Anti-Transparant

Lang geleden dat ik nog eens één van mijn favoriete deo’s opgebruikt heb. Ik voel me de hele dag fris. De deo laat geen vlekken achter op je kleren.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Ik vind de voetmaskertjes ook fijn voor zo weinig geld. Dat haarmasker van Balea klinkt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten