Treaclemoon | Your Cosy Winterday & Candy-coated Holidays Crèmedouche


Wanneer ik bij de DM kom ga ik altijd een kijkje nemen bij de badproducten. Daar kwam ik douchegels tegen van Treaclemoon met veel belovende namen. Aangezien ze heerlijk roken gingen ze in mijn winkelmandje. Benieuwd naar deze 2 geurtjes? Lees dan snel verder.


Candy-coated Holidays


De naam Candy-coated Holidays doet al vermoeden dat deze douchegel een hele zoete geur heeft. De geur van geroosterde amandelen doen direct denken aan een wandeling op een kerstmarkt.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cocamide MEA, Laureth-10, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol.

Your Cosy Winterday


Your Cosy Winterday heeft echt een winterse geur met een mix van pruimen en kaneel. De douchegel ruikt fruitig en zoet. Echt een geurtje dat je heerlijk doet wegdromen.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Laureth-10, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol.


De douchegels van Treaclemoon maken niet alleen je huid goed schoon maar verzorgen deze ook. Je huid voelt erna heel zacht aan en ruikt ook nog eens lekker. Ik gebruikt ze niet alleen als douchegel maar ook in bad, zalig veel schuim. Ik ben al jaren fan van de producten van Treaclemoon en kan ze zeker aanraden.

De producten van Treaclemoon zijn vegan en bevatten geen micro plastics. De verpakkingen zijn CO2 neutrale verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic.

De limited edition douchgels kosten € 2,95 voor een flacon van 375 ml. In België verkopen ze de producten van Treaclemoon bij Kruidvat, maar geen idee of deze geurtjes ook hier te koop zullen zijn.

Passen jullie ook jullie douchegeurtjes aan naar het seizoen?

Reacties