Paula’s Choice | RESIST Triple Active Total Repair Serum

 

Paula’s Choice is een merk waar ik al een hele tijd benieuwd naar was. Ik was dan ook blij dat ik het nieuwe RESIST Triple Active Total Repair Serum mocht uitproberen. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


Het RESIST Triple Active Total Repair Serum is een geavanceerd, krachtig anti-aging-serum voor herstel in één simpele stap en met een drievoudig effect. Het serum vermindert fijne lijntjes en rimpels, vermindert huidverkleuringen en verstevigt de huid binnen één week. Dit allemaal door de Triple Active Ingredient Technology: een mix van drie essentiële actieve ingrediënten: retinoïde, niacinamide en hexylresorcinol.

Niacinamide (Vitamine B3) is een sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert. Retinoïde (0,3% Retinylpropionaat) is afkomstig van vitamine A dat dezelfde anti-aging-voordelen heeft als retinol, maar dan met grotere stabiliteit. Hexylresorcinol (0,4%) is een bewezen effectieve antioxidant die een oneffen huidteint helpt te verbeteren, je huid verstevigt en donkere vlekjes vervaagt.


Ingrediënten:
Aqua (Solvent), Isopropyl Myristate (Emolient), Caprylic/Capric Triglyceride (Emolient), Glycerin (Humectant), Niacinamide (Antioxidant), Hydroxystearic Acid (Emolient), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil (Plant extract/antioxidant), Tocotrienols (Antioxidant), Retinyl PropIonate (Antioxidant), Hexylresorcinol (Antioxidant), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity controling agent), Cetyl Alcohol (Emulsion Stabilizer), Castanea Satica (Chestnut) Leaf Extract (Plant extract/antioxidant), Hydroxyacetophenone (Antioxidant), 1,2-Hexanediol (Texture enhancer), Caprylyl Glycol (Preservative), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Dilauryl Thiodipropionate (Antioxidant), Pentaerythrilyl Tetra-di-t-tbutyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Sodium Phytate (Chelating agent), BHT (Antioxidant).

Hoe te gebruiken?
Breng na het reinigen één keer per dag enkele pompjes van het product aan op het gezicht en de hals. Je mag zelf kiezen of je het ’s ochtends of ’s avonds aanbrengt.


Ik vind het een heel fijn serum om te gebruiken. De meeste serums zijn met een pipet waardoor je toch vaak geknoei hebt. Deze komt met een pompje waardoor je het product gemakkelijk kan doseren. Ook is dit serum minder vloeibaar dan de meeste serums die ik al gebruikt heb. Het smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en plakt niet. Mijn huid reageert goed op het serum en voelt zacht en glad aan. Ik ben aangenaam verrast en ga zeker nog producten van dit merk uitproberen.

Het serum bevat geen parfum of geen parabenen en is geschikt voor alle huidtypes.

Het RESIST Triple Active Total Repair Serum kost € 49,00.

Zit er bij jullie een serum in jullie huidverzorgingsroutine? Gebruiken jullie anti-aging producten?

Reacties

  1. Wat handig dat deze een pompje heeft, dat vind ik persoonlijk een stuk makkelijker dan pipetjes enzo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een handig verzorgingsproduct om de veroudering tegen te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een pompje vind ik ook veel handiger! De prijs vind ik minder, maar zal ongetwijfeld een fijn product zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat klinkt goed zeg. En gezien mijn leeftijd zou het zeker goed zijn voor mijn huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me een erg goed product en handig met dat pompje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bij mij zit er geen serum of iets tegen anti-aging in mijn beautyroutine, maar wellicht wordt het wel eens tijd... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt als een fijn serum en Paula's Choice is een erg fijn merk! Ik gebruik een serum van Clarins en van G.M. Collin. Ook gebruik ik graag de ampullen van Babor.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heb nog nooit wat van dit merk gebruikt. Momenteel gebruik ik huidverzorging van nivea en olcay gulsen beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat klinkt goed! Ik heb nog niet eerder iets van dit (toch heel bekende) merk geprobeerd. Breng je na het serum nog een dag- of nachtcrème aan? En heel herkenbaar van het pipet. Ik breng in de avond een olie aan op mijn huid (onder de nachtcrème) en met enige regelmaat schiet ik iets uit als ik het pipet terug wil doen in de flacon. Met een vettige vlek als gevolg.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten