Favorieten Juli & Augustus

 

De voorbije 2 maand heb ik weer heel wat leuke producten leren kennen waardoor ik aangenaam verrast was. Ik zette mijn favorieten even op een rijtje. Benieuwd? Lees dan snel verder.



De Protecting Face Sunscreen is een dagcrème met SPF die huid beschermt tegen zonnestralen en blauw licht. De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Hierdoor kan je erna gemakkelijk make-up over aanbrengen. Het product plakt niet en laat ook geen witte waas achter wat ook grote voordelen zijn.


Het La Palette Sunshine komt uit de zomercollectie van Cent Pur Cent. Het palette bevat neutrale, warme kleuren die je met elkaar kan combineren. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd en blenden mooi uit.

Cent Pur Cent High Protection Lipbalm Bien-Sûr

Nog een product uit de zomercollectie van Cent Pur Cent. De High Protection Lipbalm bevat SPF 50 en zorgt dus voor een goede bescherming in de zon. De textuur is heel zacht en geeft een mooie, glanzende finish. De balsem voelt heel fijn aan op de lippen. Er zijn 3 varianten en ik ging voor Bien-Sûr, een mooi neutraal kleurtje.

Cien Brazilian Breeze Shower Gel

De Brazilian Breeze Shower Gel met kokosnoot extract en shea butter heeft een heerlijke, warme zomerse geur die doet denken aan de geur van de Sol De Janeiro. Schuimt goed en maakt de huid goed schoon. Ik kocht deze bij Lidl in Frankrijk en heb geen idee of deze ook in België of Nederland verkrijgbaar is.

Sol De Janeiro Brazilian Crush Body Frangrance Mist

Tijdens de zomer gebruik ik liever een bodymist in plaat van parfum. Deze van Sol De Janeiro is echt een favoriet. Ik ben gek op de geur van pistache en karamel. De geur doet je meteen wegdromen naar vakantie.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Ja, in de zomer gebruik ik ook liever een body mist. Die van Sol De Janeiro klinkt alvast lekker. Maar ik ben vooral weg van die oogschaduw palette, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten