Cent Pur Cent | La Palette Sunshine

 

Net voor de zomer kwam Cent Pur Cent met een mooie zomerse collectie: Bronze & Protect. Ik ging naar de zomertour van het merk en liet me opmaken met producten uit deze zomercollectie. Mijn oog viel onmiddellijk op het oogschaduwpalette en besloot het mee te nemen. Benieuwd? Lees dan snel verder.



Het La Palette Sunshine is een oogschaduwpalette met 5 rijk gepigmenteerde kleuren. Met deze 5 bij elkaar passende matte en glanzende kleuren in warme, zomerse tinten kan je heel wat prachtige looks maken.


Ingrediƫnten:
Talc, Silica, Mica, Magnesium, Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polybutene, Octyldodecanol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Lauroyl Lysine, Dehydroacetic Acid, May Contain: Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 75470 (Carmine), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77492 (Iron Oxides).


Zoals je op de foto kan zien zijn de kleurtjes mooi gepigmenteerd.



Op de foto kan je de look zien die de make-up artieste gemaakt had op de zomertour.

Het oogschaduwpallette is geschikt voor elke huid, zelfs de gevoelige huid. Het palette is vegan en niet getest op dieren.

La Palette Sunshine kost €39,99. De producten van Cent Pur Cent zijn te koop op de website van het merk en bij geselecteerde apotheken.

Kenden jullie het Belgische merk Cent Pur Cent?

Reacties