Clay And Glow | Protecting Face Sunscreen SPF 30

 

Onlangs kon je hier een review lezen over de Hydrating Moisturizer van Clay And Glow. Vandaag laat ik jullie er eentje met SPF zien, namelijk de Protecting Face Sunscreen SPF 30. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Protecting Face Sunscreen SPF 30 is een lichte dagcrème met SPF 30 die je huid beschermt tegen zonnestraling (UVA + UVB) en de huid diep hydrateert zodat je de hele dag een mooie glow hebt. Daarnaast beschermt deze crème de huid ook tegen blauw licht zoals (beeld)schermen of je gsm. De suncreen is ook nog eens water resistant en mag je ermee zwemmen en sporten maar daarna moet je het product natuurlijk opnieuw aanbrengen en om de zoveel uur herhalen ook als je niet sport of zwemt.


Ingrediënten:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Microcrystalline Cellulose, Phenoxyethanol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylhexyl Butamido Triazone, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Parfum, Carnosine, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tocopherol, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Piroctone Olamine, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide.


Ik vind dit een hele fijne crème om te gebruiken. De textuur is dun en vloeibaar, waardoor deze gemakkelijk uit te smeren is en snel intrekt. De zonnecrème laat geen witte waas achter en laat je huid niet te veel glanzen. Ideaal voor als je erna make-up wil aanbrengen.

De roze verpakking vind ik ook heel mooi en past helemaal in de lijn van de andere Clay And Glow producten. Dankzij het pompje kan je de crème gemakkelijk verdelen. De verpakking bevat 50 ml en is niet zo groot waardoor je deze gemakkelijk overal kan meenemen.

De producten van Clay And Glow zijn cruelty-free en vegan (PETA approved). De Suncreen is 100% Hawaiian reef-friendly (zonder oxybenzone en octinoxate). De crème is dermatologisch getest en goedgekeurd.

De Protecting Face Sunscreen SPF30 kost €29,95 (50ml) en is te koop op de website van Clay And Glow en bij ICI Paris XL.

Welke zonnebescherming gebruiken jullie voor je gezicht?

<

Reacties