Clay And Glow | Hydrating Moisturizer


Clay And Glow is een merk dat je hier al eerder kon voorbij zien komen. Vandaag laat ik jullie de Hydrating Moisturizer zien. Hier was ik al een tijdje benieuwd naar en toen mijn dagcrème onlangs op was besloot ik deze eens uit te proberen. Benieuwd hoe deze gezichtscrème mij bevallen is? Lees dan snel verder.


De Hydrating Moisturizer is een hydraterende crème met voedende en verzorgende plantaardige oliën zoals kokos, olijf en jojoba olie. De Hydrating Moisturizer is samengesteld om je huid op twee niveaus te hydrateren: de epidermis en de dermis. Het doel van de gezichtscrème is om de huid te hydrateren, verzorgen, voeden, beschermen en te verzachten op lange termijn. Daarnaast helpt de crème ook bij het vertragen van het verouderingsproces van de huid.


Ingrediënten:
Aqua, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Triheptanoin, Glycerin (Palm Free Vegatable Glycerin), Persea Gratissima Oil (Avocado Oil), Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Caprylic/Capric Triglyceride (Fractionated Coconut Oil), Olea Europaea Fruit Oil (Olive Oil), Cetearyl Alcohol (Skin Softening Wax), Isostearyl Isostearate, Polysorbate 60, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Ozonized Opuntia Ficus Indica Callus Culture Extract (Plant Stemcell), Allantoin, Lysine Aspartate, Biosaccharide Gum-1 (Natural Skin Softening), Chenopodium Quinoa Seed Extract (Black Quinoa) , Xanthan Gum (Natural Thickener), Potassium Pca, Ci 12490, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Allergen Free).

Hoe te gebruiken?
Je mag de crème zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken. Met 2 à 3 pompjes kom je zeker toe.


Hoe mooi is deze roze glazen flacon? Dankzij de flacon met pompje kan je gemakkelijk doseren en werk je veel hygiënischer dan met een pot. De fles bevat ook 75 ml wat meer is dan de gewoonlijk 50 ml in een verpakking. De crème heeft een zachte, lichte structuur die gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. De lichte kokosgeur is mooi meegenomen. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ik ben heel tevreden.

De Moisturizer is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid. De crème is 100% dierproefvrij en vegan (PETA approved).

De Hydrating Moisturizer kost € 29,95 en is te koop op de website van Clay and Glow en bij Ici Paris Xl.

Welke dagcrème gebruiken jullie? Kenden jullie het merk Clay And Glow al?

Reacties

 1. Ik vind het er inderdaad heel aantrekkelijk uitzien, en zo'n pompje vind ik altijd fijn hygiënisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een roze inhoud dat vind ik er super uitzien en met een pompje is ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken het merk niet, maar klinkt als een heerlijke crème
  Ik gebruik dagcrème altijd wel het liefst wanneer er SPF in zit dat kan ik hier zo snel niet zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de verpakking prachtig!! Ik hoor en lees er ook hele goede verhalen over en ben echt super nieuwsgierig naar dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken het merk niet, maar gezien jouw ervaring zou ik het zelf willen uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zo veel goede verhalen over dit merk gehoord, maar nog nooit uitgetest

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi dat het een glazen verpakking is! Ben heel benieuwd of het ook lekker ruikt. Zo'n roze crème is echt een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken het merk wel, maar heb er zelf nog nooit iets van geprobeerd. Ik gebruik een dagcrème van Louis Widmer.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten