Op # Mei

 

De maand is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie een kijkje nemen in mijn beauty prullenmand. Benieuwd of de producten die ik opgemaakt heb top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Haarverzorging:


Balea White Chocolate Shampoo
Een limited edition shampoo die ik nog liggen had met de geur van witte chocolade. Maakt mijn huid goed schoon. Heb erna geen conditioner nodig.

Maskers:


The Mask Dr. Probiotics Face Sheet Mask
Een hydraterend en verzachtend gezichtsmasker dat de huidbalans herstelt. Het masker voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Oh K! | Exfoliating Green Apple Foot Peel

Een exfoliërend voetenmasker dat de voeten weer zacht maakt door dode huidcellen te verwijderen. Enkele dagen nadat je je het voetenmasker gebruikt hebt beginnen je voeten te vervellen. Mijn voeten voelen nu weer zacht aan. Ideaal om je voeten voor te bereiden op sandaaltjesweer.

The Mask Dr. Ceramide Face Sheet Mask
Een hydraterend en verzachtend gezichtsmasker dat je huid weer gladder en zachter gaat maken. Voelt heel verfrissend aan op de huid. De geur vond ik wat minder.

The Mask Dr. Propolis Face Sheet Mask
Een verzachtend en voedend gezichtsmasker dat roodheden vermindert en je huid weer zacht maakt. Het masker voelde aangenaam en kalmerend aan.

Garnier SkinActive Hyaluron Cryo Jelly Anti-Fatigue Tissue Mask
Dit gezichtsmasker voelde heel verfrissend aan op de huid. Niet alleen goed voor wanneer je vermoeide huid een oppepper nodig heeft maar ook na het zonnen kan dit aangenaam zijn.

Balea Hydrogel Augen Pads
Oogpads met hyaluronzuur, drakenfruit en vitamine C. De oogpads bleven goed op hun plaats zitten en na het verwijderen voelde de huid onder mijn ogen lekker zacht aan.

Bad/doucheproducten:


Balea Winter Tale Schaumbad

Dit badschuim zorgt voor een heerlijk geurend bad vol met schuim. De geur is een mix van appel, kaneel en steranijs.

Treaclemoon Lemon Pleasure Freudestrahlender Lieblingstag Badeschaum

Badpoeder dat onder stromend water verandert in een heerlijk ruikend badschuim. Deze heeft de geur van lemon een botermelk. Meestal gebruik ik een verpakking 2 keer omdat het veel schuimt.

Isana Soft Skin Zucker-öl Peeling

Een suikerscrub met kokosolie die de huid lekker zacht maakt doordat het een olie laagje achterlaat op de huid. Ruikt ook heel lekker.

Allerlei:


Kruidvat Oh My Hair Gummies
Haarvitamines die ervoor zorgen dat mijn haar er gezond uit ziet. Ik gebruik deze al maanden.

Kruidvat Oh My Night Gummies
Deze gummies zorgen ervoor dat ik gemakkelijker in slaap val en ze smaken ook nog eens lekker.

Nivea Black & White Invisible Anti-Transparant
Lang geleden dat ik nog eens één van mijn favoriete deo’s opgebruikt heb. Ik voel me de hele dag fris. De deo laat geen vlekken achter op je kleren.

Wild Deodorant Refill
Ik heb de Jasmine & Mandarin Blossom geur opgemaakt. Echt iets voor wie voor bloemengeurtjes is. Je ruikt de hele dag fris en de deo laat geen vlekken na op je kleding.

Bath & Body Works Iced Cinnamon Rolls Gentle Foaming Hand Soap
De schuimende handzepen van B&BW zijn hier een grote favoriet en hebben ze dan ook in allerlei geuren. Het schuim maakt niet alleen je handen goed schoon ze drogen ze ook niet uit.

Hebben jullie de voorbije maanden veel producten opgebruikt?

Reacties