Garnier | SkinActive Hyaluron Cryo Jelly Anti-Fatigue Tissue Mask

 

Heb je last van een vermoeide huid. Garnier creëerde hiervoor het Hyaluron Cryo Jelly Anti-Fatigue Tissue Mask. Ik testte dit veelbelovende masker uit. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Hyaluron Cryo Jelly Anti-Fatigue Tissue Mask is in staat de huidtemperatuur met 7°C te verminderen, waardoor het tekenen van vermoeidheid direct vermindert en de huid verstevigd lijkt. De formule is verrijkt met glycerine, menthol en hyaluronzuur dat de huidbarrière helpt versterken, de huid hydrateert en deze meer volume geeft. Je huid gaat er frisser, gladder en minder vermoeid uitzien.

Ingrediënten:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Ci 19140/Yellow 5, Ci 42090/Blue 1, Citronellol, Cucumis Sativus Fruit Extract/Cucumber Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydroxyacetophenone, Limonene, Linalool, Menthol, Phenoxyethanol, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Sodium Polyacrylate Starch, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance.


Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een gereinigde huid. Laat het 15 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het overblijvende serum verder in masseren of verwijderen met een wattenschijfje.

Het masker voelde heel verfrissend en aangenaam aan op de huid. Het Jelly masker is wat dikker dan een gewoon sheetmasker en voelde even fijn als een gelmasker op de huid. Na het verwijderen voelde mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan. Het masker zou ook ideaal zijn na een dagje zonnen vind ik. Ik zou het zeker opnieuw aanschaffen.


Het sheetmasker is veganistisch en bevat geen dierlijke ingrediënten of bijproducten. Alle internationale producten van Garnier zijn goedgekeurd door Cruelty Free International onder het Leaping Bunny Program.

Het Hyaluron Cryo Jelly Anti-Fatigue Tissue Mask kost € 3,69 en te koop bij o.a. Kruidvat.

Gebruiken jullie regelmatig een gezichtsmasker?

Reacties