Favorieten November

 

De voorbije maand heb ik weer hele leuke producten leren kennen en mijn favorietjes hieruit heb ik op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.Dit was het eerste product dat ik van Kylieskin gebruikt heb en ik was aangenaam verrast. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en smeert als een crème. Het voelt ook aangenaam aan op de huid. Je voelt het masker zelfs niet. Ik heb het telkens wel langer dan voorgeschreven gebruikt en mijn huid had het bijna helemaal opgenomen. Na het verwijderen van de restjes voelde mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan.


Meestal gebruik ik een parfum maar af en toe grijp ik naar een fragrance mist, vooral tijdens de zomer. In het verleden heb ik die van Sol De Janeiro gebruikt en sinds kort ook eentje van Bath & Body Works. De Marshmallow Pumpkin Latte heeft de geur van pompoen latte, geroosterde marshmallows, romig sandelhout en praliné-muskus. De geur van een mist blijft minder lang hangen dan een parfum maar dat vind ik niet erg.

Cent Pur Cent Mini Mascara Black

Een hele fijne mini mascara met een handig borsteltje om het product aan te brengen. De mascara blijft de hele dag mooi zitten en klontert niet. Ik heb ook de bruine variant.

Balea Winter Protect Shampoo

Tijdens de koudere maanden gebruik ik graag een shampoo die meer doet dan een gewone shampoo. De Winter Protect Shampoo beschermt, verzorgt en voedt beschadigd en gestresst haar door de koude en droge verwarmingslucht en voorkomt statisch haar. Mijn haar voelt zacht en soepel aan en glanst mooi.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

Een reactie posten