Kylieskin | Hydrating Face Mask

 

Op vakantie in Portugal kwam ik bij Douglas het Hydrating Face Mask van Kylieskin tegen. Ik had nog niets van die merk getest en naar een masker ben ik altijd wel benieuwd. Benieuwd hoe dit masker bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Hydrating Face Mask is een gezichtsmasker boordevol antioxidanten, vitamines en essentiële ceramiden om de huid te hydrateren, kalmeren en voeden en tegelijkertijd het uiterlijk en het gevoel van je huid te verbeteren.


Het masker is verrijkt met heel wat huidvriendelijke ingrediënten zoals shea butter wat natuurlijke vetzuren en vitamines bevat die erom bekend staan om de huid gladder en zachter te maken. Niacinamide (vitamine B3) is een essentiële voedingsstof dat helpt vocht vast te houden en de natuurlijke barrière van de huid versterkt. Vitamine E is een antioxidant dat de huid helpt hydrateren.



Je kan dit product zowel als vochtinbrengende crème of gezichtsmasker gebruiken.

Ingrediënten:
Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Diheptyl Succinate, Isopentyldiol, Glycerin, Sorbitan Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Arginine Hci, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Carbomer, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Ceramide Np, Cholesterol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Peg-100 Stearate, Phytosphingosine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Sorbitan Isostearate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone, droge huid. Laat 10 tot 15 minuten inwerken en daarna verwijder je het masker met een vochtig doekje. Voor een maximale hydratatie kan je het de hele nacht laten zitten.


Dit hydraterend gezichtsmasker voelt aan als een crème en is hierdoor heel gemakkelijk om aan te brengen. Ik heb dit langer dan voorgeschreven op mijn gezicht gelaten en merkte dat het grotendeels in mijn huid ingetrokken was. Een teken dat mijn huid nood had aan hydratatie. Verder vond ik het heel aangenaam aan op de huid en ik merkte eigenlijk zelfs niet dat ik het aangebracht had. Na het verwijderen van de resterende deeltjes voelde mijn huid heel zacht aan. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken.

De producten van Kylieskin zijn o.a. te koop bij Douglas. Ik betaalde € 16,90 voor het masker.

Hebben jullie al eens producten van Kylieskin gebruikt?

Reacties