Shoplog | Bath & Body Works

Onlangs had Bath & Body Works Nederland een leuke aanbieding: 1+1 Luxe geurkaars en dat kon ik als geurkaarsen liefhebber niet laten voorbijgaan. Er was nog enkele aanbiedingen en vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Fine Fragrance Mist

Een Frangrance Mist is een lichte, verfrissende spray met een sterke geur. Een mist heeft een lagere concentratie essentiële oliën, dus het is lichter en beter op te bouwen. De geur blijft ongeveer 2 à 3 u hangen.

Marshmallow Pumpkin Latte Fine Fragrance Mist

Marshmallow Pumpkin Latte heeft de geur van pompoen latte, geroosterde marshmallows, romig sandelhout en praliné-muskus.

De Fine Fragrance Mist Kost € 19,90.

3-Wick Candle

De 3-Wick Candle zijn echt een aanrader wanneer je gek bent op geurkaarsen. Ze ruiken heerlijk, zelfs wanneer ze je niet laat branden. De kaarsen zijn gemaakt met natuurlijke etherische oliën.

Salted Butterscotch 3-Wick Candle

Salted Butterscotch heeft een zoete en subtiele zoute geur van warme bruine suiker, zoete room, snufje zeezout en gesmolten boter.

Salted Caramel Old Fashion 3-Wick Candle

Salted Caramel Old Fashion heeft de geur van gezouten karamel, bourbon en sinaasappelschil.

De 3-Wick Candle kost €32,90.

Gentle Foaming Hand Soap

De Foaming Soaps zijn zachte schuimende handzepen met essentiële oliën gecombineerd met voedende vitamine E en verzachtend shea-extract en aloë om een ​​veel schuim te maken en waarbij vuil en ziektekiemen voorzichtig worden weggespoeld.

Purrfect Pumpkin Gentle Foaming Hand Soap

Purrfect Pumpkin ruikt naar een heerlijk zoete, gekruide, romige pompoen en bevat een mix van gesneden pompoen, spookachtige kaneel en maanlicht vanille.

Pumpkin Cupcake Gentle Foaming Hand Soap

Pumpkin Cupcake bestaat uit gebakken pompoen, opgeklopte vanille glazuur en gouden honing.

De Gentle Foaming Hand Soaps kosten € 9,90.

De producten zijn te koop op de Nederlandse website van Bath & Body Works. De prijzen in het artikel zijn de originele prijzen.

Leuk nieuwtje voor de Belgische lezers: binnenkort gaat er een winkel van Bath & Body Works op in Wijnegem Shopping Center.

Reacties

  1. Aaargh, ik mag eigenlijk geen geurkaarsen meer kopen (lees: de kast staat vol) maar nu kriebelt het toch weer erg om eens naar de geurkaarsen te gaan kijken in de shop. Tania, wat doe je mij aan, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten