Favorieten December

 

Niet te geloven dat dit alweer de favorieten van december zijn. Het jaar is echt voorbij gevlogen. Ook deze maand heb ik weer heel wat nieuwe producten uitgetest en die daaruit heb ik mijn favorietjes opgesteld. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Babor Moisture Glow Cream

Onlangs ging ik naar een beautysalon voor een gelaatsverzorging en werden Babor producten gebruikt. Ik kreeg een mini van de Babor Moisture Glow Cream mee die ze gebruikte tijdens de behandeling en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. De crème smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en ruikt echt heerlijk. Mijn huid voelt sinds ik deze gebruik echt heel zacht aan.


Een heel fijn verzorgend haarmasker dat ideaal is voor koude winterdagen die winterstress en een droge hoofdhuid kunnen veroorzaken. Het masker maakt mijn haar lekker zacht, glanzend en heeft meer volume. Ik gebruik dit in combinatie met de shampoo van die lijn.

Glorie Professional Coffee Clay Mask

Een koffie en klei gezichtsmasker dat je huid zuivert, reinigt en hydrateert. Het zorgt voor een echte oppepper van je huid. De meeste kleimaskers beginnen te trekken als ze opdrogen en dat is hier niet het geval. Mijn huid voelt na gebruik heel zacht en schoon aan.


Tegenwoordig is double cleansing helemaal in. De combinatie van de olie en de mouse zorgt ervoor dat je huid goed schoon is zonder deze uit te drogen. Als eerste gebruik je de olie om make-up en onzuiverheden te verwijderen. De mousse verwijdert het overgebleven vuil en onzuiverheden van je gezicht. Ik ben helemaal fan van dit duo.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Die Balea haarbalsem klinkt heerlijk. Ik ben nu ook wel benieuwd naar de Babor Moisture Glow Cream. Ik heb nog geen ervaring met dit merk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten