Balea | Winter Protect

 

Tijdens de wintermaanden gebruik ik wat extra verzorgende producten voor mijn haar. Bij DM kwam ik de nieuwe Winter Protect lijn van Balea tegen en die wou ik natuurlijk eens uitproberen. Benieuwd hoe deze haarproducten bevallen zijn? Lees dan snel verder.


De Winter Protect lijn beschermt en voedt haar dat koude en droge verwarmde lucht aangetast is. De lijn bestaat uit 3 producten: Shampoo, Haarbalsem en Haarmelk.

Winter Protect Shampoo


De Winter Protect Shampoo beschermt, verzorgt en voedt beschadigd en gestresst haar door de koude en droge verwarmingslucht en voorkomt statisch haar. De verzorgende formule met keratine, pitaya-extract en Panthenol verwent winterhaar en droge hoofdhuid. Haarbouwstenen zoals keratine verankeren zich in de haarstructuur, helpen de haarvezels te versterken en zorgen voor een betere haarkwaliteit. Je haar voelt zacht en soepel aan en gaat weer mooi glanzen.

Ingrediënten:
Aqua, Natrium Laureth Sulfaten, Cocamide, Propyl Betaïne, Laureth-2, Natriumchloride, Natrium Lauroyl Glutamaat, Peg-4 Distearyl Ether, Glycerine, Panthenol, Hydrold Keratine, Hydroldrold, Hydroldrold. Dicaprylyleter, Hydroxypropylgarenhydroxypropyltrimoniumchloride, Hylocereus Undatus Fruitextract, Citroenzuur, Propyleenglycol, Parfum, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol.

Hoe te gebruiken?
Masseer de shampoo zachtjes in nat haar, laat inwerken en spoel voorzichtig uit met lauw water.

De shampoo is heel fijn in gebruik. Dankzij de tube kan je het product gemakkelijk doseren. De shampoo schuimt veel en maakt mijn haar goed schoon. De geur is heel zacht en subtiel.

De shampoo kost € 1,25 voor een tube van 250 ml.

Winter Protect Haarbalsem


De Winter Protect Haarbalsem is een rijke, intensief verzorgende balsem. Dit product is ideaal voor koude winterdagen, die bijzonder belastend zijn voor het haar door de koude lucht wat winterstress en droge hoofdhuid kan veroorzaken. Het voedt het haar van de wortels tot de punten. Dankzij de antistatische formule en verbeterde doorkambaarheid is je haar weer onder controle. Het haar voelt zacht en soepel aan en is zichtbaar meer glanzend.

Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Dipropylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Hoe te gebruiken?

Breng het product aan op vochtig haar en masseer zachtjes in. Laat 3 tot 5 minuten intrekken en spoel daarna uit met lauw water.

Het haarmasker is heel romig en gemakkelijk te verdelen over het haar. Na het uitspoelen was mijn haar gemakkelijk doorkambaar en voelde het heel zacht aan. Wanneer het droog was had mijn haar ook meer volume.


Ik was aangenaam verrast door beide producten. Ik gebruik ze vaak in combinatie met elkaar en mijn haar voelt erna altijd heel zacht aan.

De haarbalsem kost € 2,55 voor een flacon van 300 ml.

Gebruiken jullie een extra verzorging tijdens de koude wintermaanden?

Reacties

Een reactie posten