Cent Pur Cent | Workshop Blooming Skincare

Sinds kort heeft Cent Pur Cent naast make-up ook een hele skincare lijn. Onlangs kon je hier lezen dat ik een workshop oogmake-up gevolgd had en nu geven ze ook workshops rond hun skincare lijn. Benieuw wat deze juist inhouden? Lees dan snel verder.


Cent Pur Cent is al 6 jaar een Belgisch mineraal make-up merk en begon het bij oprichtster Caroline te kriebelen om ook nog een skincarelijn te ontwikkelen in lijn met de make-up om zo een gezonde en stralende huid te krijgen. De lijn bevat met fruit verrijkte, niet-schadelijke producten die je routine vereenvoudigen en je huid gezonder en stralender maken.

Bij een workshop test je samen met 7 andere deelnemers gedurende anderhalf uur alle verzorgingsproducten en wordt het hele stappen plan van de The Fresh Five uitgelegd. Naast een workshop kan je ook een demo volgen. Daar krijg je skincare advies op maat voor je huid en dit door een huidspecialist. Ideaal voor iemand die bepaalde huidproblemen heeft. Een persoonlijke demo duurt 20 minuten.

Ik vond deze workshop heel leuk om te doen. Na het uitproberen van al de producten ging ik naar huis met een babyvelletje. Zo zacht voelde mijn huid. Ik kocht ook enkel producten waarmee ik mijn skincare routine ga uitbreiden.

Mijn aankoopjes


Rêve des yeux - Oogcrème (15 ml)


Een oogcrème die de huid hydrateert en de huidveroudering tegen gaat en donkere kringen en wallen vermindert.. Daarnaast geeft de crème helderheid en frisheid aan de ogen.

Bonheur Du Jour - Dagcrème (10 ml)


Een dagcrème met hydraterende, herstructurerende en verzachtende eigenschappen en die veroudering, rimpels en oneffenheden tegen gaat en de huid weer helder en elastisch maakt.

Clair De Lune - Nachtcrème (10 ml)


Een nachtcrème met de huid zacht en glad maakt. De formule is verrijkt met plantaardige boters met hydraterende en voedende eigenschappen, een peptide met anti-aging en vullende werking en hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht dat doordringt tot in de diepste huidlagen voor intense hydratatie.

Duo Cleansing Kit


Tegenwoordig is een dubbele reiniging helemaal in. De cleansing oil dient om de make-up van je gezicht te verwijderen. De milde en verzachtende reinigingsmousse maakt de huid schoon zonder uit te drogen. De combinatie van beide producten zorgen ervoor dat je huid weer helemaal schoon is. Je krijgt er gratis een Cleansing Pad bij.

Sparkle the Night Away


In deze set zitten 2 maskers en een mini peeling die ervoor zorgen dat je huis gaat stralen. Je krijgt er een gratis Mask Brush bij.

Hebben jullie al iets van de skincare gekocht?

Reacties