Cent Pur Cent | Workshop Because Eyes Never Lie + Shoplog


Begin dit jaar leerde ik het Belgische make-up merk Cent Pur Cent kennen op een workshop bij apotheek Roggen in Zaventem. Sindsdien heeft dit minerale make-up merk mijn stash overgenomen. In februari volgde ik een workshop basis make-up en toen ik zag dat er ook ééntje was voor enkel ooglooks besloot ik mij ook in te schrijven.

De gratis workshops vinden plaats in groepjes van 8 en duren ongeveer anderhalf uur. Tijdens die workshops mag je alle producten uitproberen en krijg je tips van een Cent Pur Cent-visagiste. Tijdens de Because Eyes Never Lie workshop kom je te weten welke kleur oogschaduw bij je past en leer je de juiste technieken om dit aan te brengen.

De visagiste liet ons zien hoe je een gemakkelijk een dagdagelijkse look, een smokey eye en een halo ooglook kan creëren. Ik wou vooral weten hoe je een smokey eye maakte en weet nu dat dit niet bij mijn ogen niet past omdat ik gemerkt hebt dat bij het ouder worden de huid boven mijn ogen meer gaat overhangen. Een goeie tip was dat het bij brildragers zoals ik wat feller aangebracht mag worden. Ik vond het een heel leerrijke workshop.


Natuurlijk heb ik ook nog iets gekocht. Ik heb al veel make-up en besloot enkel de losse compacte minerale oogschaduwkleurtjes die ik gebruikt had voor mijn ooglook die ik tijdens de workshop gecreëerd had aan te schaffen.

Lingerie

Vintage

Aimable

Elegante


Je kan je inschrijven voor een workshop bij een apotheek in je buurt via de site van Cent Pur Cent.

Hebben jullie al eens een make-up workshop gevolgd?

Reacties