Favorieten Juni

 

Het is weer het einde van de maand en dan laat ik jullie mijn favorieten van de voorbije maand zien. Benieuwd welke producten het deze maand geworden zijn? Lees dan snel verder.In de Bridal Collection van Cent Pur Cent zat een Lipoil die mij meteen aansprak, namelijk de kleur Plum. Dat bessenkleurtje is helemaal mijn ding. De lipolie is gemakkelijk en precies aan de brengen door de handige applicator. Het product voelt heel aangenaam aan op de lippen. Ze zien er niet alleen mooi uit maar voelen ook nog eens heel zacht aan. De kleur viel wel minder donker uit dan verwacht maar het blijft een mooie kleur.


Al jaren gebruik ik een roll-on deo van Nivea en toen ik de Deo Crystal uit de nieuwe Find Balance lijn van Urtekram mocht uitproberen was ik aangenaam verrast. Ik voel mij de hele dag fris en heb geen last gehad van onaangename geurtjes.

Charlotte Tilbury Eyeshadow Stick in Amber Haze

Jaren geleden heb ik de oogschaduwsticks van Charlotte Tilbury leren kennen. Ik vond ze toen heel fijn om te gebruiken en was dan ook blij dat er in de Adventskalender van De Bijenkorf een Eyeshadow Stick zat. De laatste tijd heb ik deze heel vaak gebruikt omdat ik niet alleen de kleur prachtig vind maar ook omdat deze gemakkelijk in gebruik is. Over je ooglid gaan, wat uitblenden en klaar. Als je niet veel tijd hebt is dit echt heel handig.


Als laatste nog een product van Cent Pur Cent. De nieuwe Eyepatches zijn lekker groot waardoor ze een grote oppervlakte bedekken. Mijn huid voelde na gebruik lekker zacht aan. Ik ga ze zeker opnieuw aanschaffen als de huid onder mijn ogen een boost nodig heeft.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Ik heb echt een zwak voor cosmeticaproducten in een mooie verpakking. De applicator van de lipolie ziet er alweer onweerstaanbaar uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten