Op # Mei


De maand is weeral voorbij en mijn beautyprullenbak zit weer redelijk goed vol. Waren deze producten top of eerder een flop? Lees dan snel verder om te weten hoe de producten bevallen zijn.


Gezichtsverzorging:


Paula’s Choice Resist Anti-Aging Hydrating Cleanser
Deze milde cleanser verwijdert mijn make-up, verzacht de huid en maakt deze goed schoon. Dit allemaal zonder mijn huid uit te drogen.

Haarverzorging:


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo
Deze shampoo werd ontwikkeld voor het herstellen van droog en beschadigd haar. Dit product bevat geen sulfaten waardoor het weinig schuimt. Ik heb deze shampoo gebruikt in combinatie met de conditioner en mijn haar voelt zacht aan en heeft mijn volume. Ik vond dit een hele fijne shampoo om te gebruiken.

Kruidvat Oh! My Hair Gummies
De laatste tijd ben ik vaak vergeten de gummies te nemen maar heb ze nu terug in het zicht gezet zodat ik ze niet elke dag vergeet in te nemen. Ik blijf ze heel fijn in gebruik vinden en vind toch dat ze mijn haar er beter uit doen zien.

Maskers:


Hema Leopard Eye Cream Mask

Dit oogmasker met tijgerprint zorgde ervoor dat de huid onder mijn ogen weer zacht en gehydrateerd aanvoelde. Ik vond het een heel aangenaam masker om te gebruiken.

Sephora Dragon Fruit Vitamin Mask
Een gezichtsmasker met een fruitige geur dat zich richt op het zuiveren van de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht aan en zag er frisser uit.

Balea Milky Cocos Tuchmaske
Een heerlijk hydraterend masker met kokosmelk en hyaluronzuur. Mijn huid voelde na gebruik heel zacht aan. Een heel fijn masker om te gebruiken.

Cent Pur Cent Masque Magique Sheetmask
Dit vond ik een heel fijn masker om te gebruiken. Het voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Mijn huid voelde erna dan ook heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ga dit zeker opnieuw aankopen.

Bad/doucheproducten:


Tetesept Fest Der Sinnen Deine Kuschelzeit Winterliches Aromabad
Dit badzout met een winters en fruitige geur was echt heerlijk. Het bevatte niet alleen gouden glitters maar gaf ook veel schuim, zalig.

PS.. Bath Fizzer
Een bruisbal in de vorm van een stuk watermeloen gekozen door Rui bij ons laatste bezoekje aan Primark. De bruisbal had ook de geur van watermeloen. Hij vond deze heel leuk.

Nivea Men Sport 24H Fresh Effect 3-in-1 Douchegel
Filip heeft de voorbije maand 2 flessen douchegel opgemaakt. Deze variant gebruikt hij graag na het sporten om weer schoon en fris te zijn.

Samples:


Fresh Rose Deep Hydration Face Cream
Een diep hydraterende gezichtscrème met een lichte geur van rozen. Mijn huid voelde na gebruik heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ben wel niet zo’n fan van de rozengeur.

Allerlei:


Boss Hugo Boss Bottled Deodorant Stick
Filip heeft deze maand een deo opgebruikt van zijn favoriete parfum.

Nivea Anti-Transpirante Invisible for Black & White
Weer één van mijn favoriete deodorants opgebruikt. Deze zijn jullie al vaak in mijn opgemaakt artikels tegen gekomen. Het blijft een favoriet omdat deze deo mij de hele dag frisheid geeft.

PS… Overal Cosmetic Pads
Ik vind deze grote wattenschijfjes van Primark heel fijn om te gebruiken. Omdat ze zo groot zijn heb je er ook minder van nodig.

Nivea Men Fresh Active & Black & White Invisible Deodorant
De deo’s zorgen ervoor dat je je de hele dag fris blijft voelen. Nivea Men is hiervoor zijn favoriete merk.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties