Hema | Leopard Eye Cream Mask

 

Regelmatig probeer ik een oogmasker te gebruiken om de huid rond mijn ogen een extra boost te geven. Bij mijn laatste bezoek aan een Hema winkel kwam ik het Leopard Eye Cream Mask tegen. Het printje en de vorm sprak mij wel aan en besloot om dit oogmasker eens uit te proberen. Benieuwd hoe dit bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Leopard Eye Cream Mask is een oogmasker verrijkt met hyaluronzuur dat de droge huid rond de ogen hydrateert. Daarnaast gaat het ook fijne lijntjes en rimpels verfijnen en de huid soepel en steviger maken. 
Het oogmasker heeft de vorm van een bril zodat het het hele gebied rond de ogen bedekt.


Ingrediƫnten:
Water, Glycerin, Glycereth-26, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Trehalose, Pentaerythrityl Tetraisostearate, 1,2-Hexanediol, Squalane, Betaine, Portulaca Oleracea Extract, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Tromethamine, Allantoin, Sodium Hyaluronate.

Hoe te gebruiken?
Breng het oogmasker aan op een schone, gereinigde huid. Laat 10 tot 15 minuten inwerken. Na het verwijderen van het masker kan je het overgebleven product verder inmasseren.


Hoe leuk is deze tijgerprint? Bij het openen van de verpakking had ik verwacht dat het masker heel vochtig zou aanvoelen maar dat was niet het geval. Dat vond ik niet erg omdat ik het niet fijn vind als het product ervan af drupt. Het masker paste perfect rond mijn ogen en bleef de hele tijd mooi op zijn plaats zitten. Na een tijdje had ik zelfs niet meer het gevoel dat ik dat masker op had. Na het verwijderen voelde de huid onder mijn ogen heel zacht en gehydrateerd aan. Ik vond het een heel fijn oogmasker om te gebruiken.

Het Leopard Eye Cream Mask kost € 3,00 en is te koop bij Hema.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?

Reacties

  1. Dit oogmasker klinkt heel fijn. En die tijgerprint is inderdaad heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten