Paula’s Choice | Resist Anti-Aging Hydrating Cleanser

 

Paula’s Choice is een merk dat al heel lang op mijn lijstje stond om eens uit te proberen. In de adventskalender van de Bijenkorf zat een travelsize flacon van Resist Anti-Aging Hydrating Cleanser. Nu ik 40 ben grijp ik meer en meer naar anti-aging producten. Wat ik niet wist is dat je daar zelfs cleansers in hebt. Dit klonk wel heel interessant. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Resist Optimal Results Hydrating Cleanser is de eerste stap in je huidverzorgingsroutine. Deze milde gezichtsreiniger verzacht meteen je huid terwijl hij grondig make-up verwijdert. Dit product reinigt de huid zonder de huidbarrière te verstoren en versterkt deze ook nog eens. Hierdoor krijgt je huid de kans om zichtzelf te herstellen en er jonger en gezonder uit te zien.


De belangrijkste ingrediënten van deze cleanser zijn: groene thee extract, Caprylic/Capric Triglyceride en kamillebloesemextract. Groene thee extract is een krachtige antioxidant en werkt kalmerend op de huid. Daarnaast werkt het ook tegen huidveroudering. Caprylic/Capric Triglyceride wordt gewonnen uit kokosnoot en is een hydraterend en verzachtend ingrediënt. Kamillebloesemextract wordt gewonnen uit de plantensoort Matricaria recutita en is niet alleen een antioxidant maar heeft ook kalmerende eigenschappen.

Ingrediënten:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (emollient/texture-enhancing), Glycerin (hydration/skin replenishing), PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate (cleansing), Methyl Gluceth-20 (hydration/texture-enhancing), PPG-20 Methyl Glucose Ether (texture-enhancing), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Stearyl Alcohol (texture-enhancing), Polyacrylamide (texture-enhancing), Decyl Glucoside (cleansing), Methyl Glucose Sesquistearate (cleansing), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (skin-soothing), Soapberry (Sapindus Mukurossi) Peel Extract (cleansing), C13-14 Isoparaffin (texture-enhancing), Laureth-7 (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Disodium EDTA (stabilizer), Citric Acid (pH adjuster), Caprylyl Glycol (preservative), Hexylene Glycol (preservative), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative).

Hoe te gebruiken?
Maak je gezicht vochtig met lauw water. Doe een kleine hoeveelheid op je vingertoppen en breng voorzichtig met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en rond de ogen. Daarna goed afspoelen en droog deppen met een zachte handdoek. Je mag deze reiniger zowel ’s ochtends en ’s avonds gebruiken.


Het was de eerste keer dat ik een product van Paula’s Choice gebruikt heb en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Deze cleanser reinigt mijn huid goed zonder deze uit te drogen. Deze flacon bevatte maar 30 ml dus of mijn huid er echt jonger uitziet kan ik niet zeggen daarvoor heb ik het product te weinig kunnen gebruiken. Ik ben heel tevreden over deze cleanser en ben heel benieuwd naar andere producten van dit merk.

De producten van Paula's Choice zijn vrij van synthetische als natuurlijke parfums en bevatten geen kleurstoffen, waardoor de kans op allergie klein is. De producten en hun ingrediënten worden niet op dieren getest.

Deze minivariant (30 ml) van de Resist Anti-Aging Hydrating Cleanser kost € 5,00.

Hebben jullie al eens producten van Paula’s Choice gebruikt? Zo ja, welke kunnen jullie aanraden?

Reacties

  1. Deze cleanser klinkt heel goed. Ook fijn dat hij zoveel goede ingrediënten bevat. Ik ben nog niet bekend met dit merk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten