Favorieten Mei

 

Het is weer het einde van de maand en dan laat ik jullie mijn favorieten van de voorbije maand zien. Benieuwd welke producten het deze maand geworden zijn? Lees dan snel verder.
De Boost of Oxygen Facial Scrub is een milde scrub die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. Deze scrub helpt ook de huid te hydrateren en diep te reinigen. Ik gebruik deze scrub altijd in de douch omdat ik het gemakkelijker vind om goed te verwijderen. Na het afspoelen voelt mijn huid altijd goed schoon en zacht aan.Douchefoams zijn mijn favorieten producten onder de douche. De Morning Kiss Douche Foam is een heerlijke doucheschuim met een mix van oranjebloesem en jojobaolie. Dit product schuimt niet alleen goed maar ruikt ook nog eens lekker. De geur doet je meteen aan de zomer denken.Ik was heel aangenaam verrast toen ik dit masker uitprobeerde. Het masker bevatte veel serum en mijn huid had nood aan een hydratatieboost. Het voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Ik ga dit masker zeker opnieuw aanschaffen.Toen ik dit merk voorbij zag komen op blogs was ik heel benieuwd en bestelde dit duo. De producten richten zich op droog en breekbaar haar. Ik heb ze telkens in combinatie gebruikt en was aangenaam verrast. Mijn haar voelde zacht aan en heeft meer volume. Dat laatste ben ik heel blij om. Ik heb ook minder last van gespleten haarpunten. De review ervan mag je zeker nog verwachten.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties