Self | Boost of Oxygen Facial Scrub

 

In het verleden kon je hier al verschillende reviews van producten van het Belgische huisverzorgingsmerk Self voorbij zien komen. Vandaag heb ik er nog eentje voor jullie, namelijk van de Boost of Oxygen Facial Scrub. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Facial scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden op een zachte wijze en daarnaast zal deze de huid ook voeden en herstellen. De scrub zorgt voor een intense hydratatie en diepe reiniging van de huid.

Shea butter zit boordevol vitamine A, D, E, F en andere complexe vetzuren welke helpen om de droge en schrale huid te herstellen en diepgaand te hydrateren. Macadamia bevat een hoge concentratie aan vitamine B die de vochtbalans van de huid helpt herstellen en roodhuid vermindert. In arganolie zit een hoge concentratie aan vetzuren die de huid beschermen tegen extreme omstandigheden. Dit gaat ook huidveroudering tegen door het proces dat rimpels veroorzaakt te vertragen. Kokosolie bevat grote hoeveelheden laurine-en palmitinezuur die de beschadigde huidlaag helpt herstellen.


Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Oryza Sativa Germ (Rice) Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Aloe Barbadensis (Aloe vera), Citrus Aurantium Dulcis (Sweet orange) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Pelargonium graveolens (Geranium) Oil, Xanthan Gum, Sodium Anisate (Natural preservative), Sodium Levulinate (Natural preservative), Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Geraniol, Linalool, Citronellol, D-Limonene.


Hoe te gebruiken?
Breng een dikke laag van de scrub aan op een gereinigde en vochtige huid en masseer het product in met ronddraaiende bewegingen. Na 20 minuten mag je het product afspoelen met lauw water. De scrub mag 1 tot 2 keer per week gebruikt worden.


Ik gebruik deze scrub altijd onder de douche omdat ik dat gemakkelijker vind om af te spoelen. De scrub bevat zachte deeltjes die mijn huid goed schoon maken. Mijn huid voelt erna zacht en niet trekkerig aan. Net als over al de andere Self producten die ik in het verleden al gebruikt heb ben ik ook heel tevreden over deze Facial Scrub.

De scrub is ontwikkeld voor de moderne huid, zelfs voor mensen met huidproblemen en werd dermatologisch getest en goedgekeurd voor een gevoelige huid. Het product is perfect geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en patiƫnten die chemotherapie krijgen.

De Boost of Oxygen Facial Scrub bevat 150ml en kost € 40,00.

Gebruiken jullie een scrub of peeling?

Reacties