Op # April


We zijn weer aan het einde van de maand en dan deel ik graag met jullie welke producten wij opgebruikt hebben. Het viel wel op dat we deze maand amper iets opgebruikt hebben. Benieuwd of de producten top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Balea Sugar Scrub Peeling Brown Sugar & Chia
De scrubdeeltjes zijn heel mild waardoor mijn huid geen last heeft van irritaties en na gebruik voelt mijn huid dan ook heel zacht aan. Ik heb het al verschillende malen opnieuw gekocht en zou het zeker nog opnieuw aanschaffen.

Haarverzorging:


Balea Professional #hairlicious Shampoo
Deze limited edition shampoo vond ik heel fijn om te gebruiken. Mijn haar voelde erna telkens heel schoon aan en was ook gemakkelijk te doorkammen. Het pompje op de fles maakte het handig om het product te kunnen doseren.

Maskers:


Lotus Extract Face Sheet Mask
Dit masker met lotus extract richt zich op het reinigen en kalmeren van de huid. Ik vond het masker heel aangenaam en verfrissend om te gebruiken.

Egg White Face Sheet Mask
Een verzachtend en voedend gezichtsmasker met eiwit extract maakte mijn huid zacht. Het voelde ook heel verfrissend aan.

Bad/doucheproducten:


Balea Soft Cookie Cremedusche
Een douchegel met de heerlijke geur van koekjes en chocolade.

Tetesept Kinder Badespass Schaumbad
Badschuim met de geur van de zee. Dit product schuimde goed en rook lekker vond Rui.

Tetesept Kinder Badespass Sprudelbad
Dit badpoeder met een fruitige geur zorgde voor een bad met veel schuim. Rui vond de geur wat minder.

Samples:


Kylieskin By Kylie Jenner Face Moisturizer
Onlangs kreeg ik bij Douglas een sample van deze dagcrème en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Er zat genoeg product in zodat ik meerdere dagen het product kon uittesten. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan.

Allerlei:


Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum
De voorbije maand maakte ik eens een parfum op. Perfect ruikt niet alleen zalig maar heeft ook een prachtig flesje. Ik had al een back-up klaarstaan.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Wat een prachtig flesje van Marc Jacobs. Ben benieuwd naar de geur! Fijn dat je zo tevreden bent over die Balea shampoo. Ik heb deze maand nog niet veel producten opgebruikt. De ene maand is het duidelijk meer dan de andere.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten